AcasăNewsMitică Popescu, înmormântat cu onoruri militare, alături de soţia Leopoldina Bălănuță (VIDEO)

Mitică Popescu, înmormântat cu onoruri militare, alături de soţia Leopoldina Bălănuță (VIDEO)

mitica popescuMitică Popescu a murit la 86 de ani. A suferit mult prin spitale

Mitică Popescu, actorul român care a murit la 86 de ani, a fost înmormântat, vineri, la Cimitirul Bellu, din Bucureşti, cu onoruri militare.

El a fost îngropat lângă soția lui, Leopoldina Bălănuță.

A primit onoruri militare

După aproximativ o oră, slujba de înmormântare s-a încheiat. Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Mitică Popescu a fost scos din biserică în aplauzele celor prezenți și se îndreaptă acum spre locul de veci.

Actorul Mitică Popescu a fost înmormântat cu onoruri militare, soldații prezenți trăgând 3 salve. Sicriul cu trupul actorului a fost purtat de soldați. Mitică Popescu a fost decorat în urmă cu 20 de ani cu Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler ‘pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului românesc.

Au venit fanii Rapidului

La înmormântare au asistat suporteri rapidiști, cu fularele Rapidului, Mitică Popescu fiind cunoscut ca fan al Rapidului. Peste 100 de oameni l-au condus pe ultimul drum pe marele actor. Printre cei care au venit să își ia rămas bun de la regretatul actor se numără Magda Catone, Marian Râlea, Florin Zamfirescu.

Zeci de coroane au fost aduse, vineri, la cimitir de cunoscuți, dar și de cei care l-au admirat pe Mitică Popescu fără a se număra printre apropiații săi.

author avatar
Andrei Ștefan
271 afisari

2 COMENTARII

  1. asta-s dorea nea mitica, parada?! cred ca ar fi dat orice sa mai fi trait! merita fata de ce actor a fost! cfu bine maître!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger