AcasăNewsMitica Dragomir da fuga la generalul Oprea

Mitica Dragomir da fuga la generalul Oprea

Mitica Dragomir este gata sa revina pe scena politica. Prin intermediul UNPR, partid pe care a decis sa-l slujeasca mai mult de nevoie decat de voie.

Dumitru Dragomir se pune la adapost cu ajutorul UNPR

Dupa ani buni in care nu a mai avut nimic de-a face cu viata politica, fostul deputat Dumitru Dragomir se pare ca este gata sa se inregimenteze in partidul pastorit de ministrul Apararii Gabriel Oprea.  Miscarea nu ar fi una surprinzatoare, avand in vedere ca in UNPR activeaza si alti oameni de fotbal. Cu toate acestea, Dragomir nu se intoarce in mediul politic nici de dragul lui Anghel Iordanescu (membru de nadejde al Uniunii) si nici pentru ca duce dorul plictisitoarelor sedinte din Parlament. Potrivit unor surse din anturajul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, acesta vede in carnetul de partid cu sigla UNPR o polita de asigurare. Altfel spus, speriat de eventualele probleme penale cu care ar putea sa se confrunte, Mitica Dragomir a ales sa se puna la adapost in partidul „Ariel”, care a reusit sa-i curete si pe altii de dosare.

Justitia nu loveste in uneperisti

Partidul lui Gabriel Oprea s-a transformat intr-un loc de pelerinaj pentru cei care au probleme cu justitia

Acolo unde nu scos toate petele de pe rochite, UNPR a reusit cel putin sa domoleasca elanul justitiei. Asa se face ca despre procesul senatorului Serban Mihailescu, acuzat de luare de mita in dosarul „Armelor de vanatoare”, nu se mai aude nimic de multa vreme. Si colegul Culita Tarata se pare ca doarme mult mai linistit de cand a trecut de la PSD la UNPR. Nu in ultimul rand, inregimentarea in partidul lui Gabriel Oprea a fost o mana cereasca si pentru primarul orasului Voluntari Florentin Pandele, client de nadejde al DNA pe vremea cand sustinea cauza social-democratilor.

Solomon vrea tot cu Oprea

Liderul pedelistilor craioveni, Antonie Solomon, si-a reafirmat intentia de a “ataca”  Primaria Craiovei, in 2012, din postura de candidat al UNPR. Pentru a nu lasa loc de interpretari, doresc sa-mi reafirm optiunea de a candida din partea UNPR, la alegerile locale din 2012. Sunt un om de cuvant si nu ma intorc din drum”, a declarat Solomon, multumindu-le pedelistilor pentru sprijinul acordat pana-n prezent.

 

author avatar
Adelina Ionicel
931 afisari

7 COMENTARII

  1. SI DACA UNPR VA LUA DRUMUL PNTCD-ULUI CE SE VA INTAMPLA CU TOTI ASTIA MIGRATI DE LA ALTE PARTIDE? SE VOR INTOARCE SPĂSITI LA PARTIDUL INITIAL? HUO!!!

  2. Mitica e baiat destept, a avut el grija sa nu calce stramb si sa faca totul ca la regulament. A mai cochetat cu politica dupa plecarea din PRM dar se pare ca acum e momentul sa intre din nou in politica si cum PRm nu mai exista, a ales UNPR.

  3. Nea mitica cu „m” MIC pierde teren pe toate fronturile si incearca acum sa se agate de partidul lui Oprea printr-un adevarat om de fotbal UNPR-istul – Anghel Iordanescu. Eu zic ca mai intai trebuie sa jure ca se leapada de Satan si dupa aceea sa bata la portile lui Oprea.

  4. Si Mitica? Ce mai pot sa zic. Maine,poimaine aud ca si Mircea Sandu, Nadia Comaneci, Gheorghe Hagi se inscriu in UNPR. Astia o sa ajunga un partid mare.

    • Deci sa facem bine ca sa nu fie rau. Cu generalul Oprea inainte sa-l scoatem pe Gigi Becali din Ghencea! Nea Mitica, matale asigura spatele ca in afara de gargara nu esti bun de nimic. Tablagiule! Adica jucatorule de table!

  5. Ma, Mitica asta e smecher ma. asta se aliaza cu Oprea si ne scapa de Becali. Nu e de mirare ca Becali a inceput sa bage bani la echipa si sa faca pe placul suporterilor.

  6. UNPR este un partid care creşte sănătos, nu dăm pe dinafară, motiv pentru care cred că în următoarea perioadă foarte mulţi oameni de valoare din România ni se vor alătura în această echipă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger