AcasăNewsMisterul crimei din Ghimpaț, dezvăluiri incredibile! Cine sunt ucigaşii fetei arse

Misterul crimei din Ghimpaț, dezvăluiri incredibile! Cine sunt ucigaşii fetei arse

Crima GhimpatiMisterul crimei de pe câmpul din Giurgiu a fost desluşit. Cine sunt ucigaşii fetei arse

Anchetatorii au reuşit să ajungă la rezultate palpabile în cazul fetei omorâte şi arse pe un câmp din judeţul Giurgiu, în urmă cu aproximativ 3 săptămâni. Tânăra ucisă avea 32 de ani şi locuia în Bucureşti.

Locul în care autorul a încercat sa scape de cadavru este foarte aproape de domiciliul acesteia, aproximativ 30 de kilometri. Autopsia a arătat că aceasta a fost lovită în zona capului, iar în urma loviturilor a murit, apoi a fost băgată într o valiză și incendiată.

Cine sunt criminalii?

Două femei și un bărbat au fost reținuți pentru 24 de ore în cazul femeii de 32 de ani, găsită incendiată în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu, anunţă postul Antena 3. Suspecţii sunt acuzați de omor calificat și de profanare de morminte. Anchetatorii ar fi identificat și autoturismul în care ar fi fost transportat geamantanul în care se afla trupul fetei.

Cum a fost omorâtă femeia?

Suspecții ar fi declarat în fața anchetatorilor că victima ar fi băut un insecticid și că ar fi încercat să o resusciteze, ceea ce ar fi dus la rănile de la nivelul toracelui. În primă fază, criminalii ar fi spus că au vrut, de fapt, să o salveze pe femeie după ce s-a otrăvit cu insecticid. Indivizii ar fi încercat să o resusciteze, ceea ce ar fi dus la fisurarea coastelor victimei.

Care ar fi fost motivul crimei?

Victima locuia împreună cu cei trei, iar, în urma unor neînțelegeri, aceștia ar fi recurs la gestul șocant. Achetatorii susţin că victima era prostituată și ar fi întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați înainte de a fi ucisă.

Cei trei suspecţi i-ar fi băgat trupul neînsuflețit într-o geantă, pe care au dus-o pe un câmp din Ghimpați și i-au dat foc. Imediat după declarațiile șocante în fața anchetatorilor, suspecților li s-a făcut rău. Analiza monoxidului de carbon a arătat că fata era moartă deja atunci când i s-a dat foc.

author avatar
Andrei Ștefan
565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger