AcasăNewsMisterul care planeaza asupra liderului nord-coreean: Unde a disparut Kim Jong-un?

Misterul care planeaza asupra liderului nord-coreean: Unde a disparut Kim Jong-un?

O lume intreaga e cu ochii pe ceea ce se intampla din directia Phenianului. Dupa ce in ultimele zile Coreea de Nord a lansat o serie de amenintari privind un iminent conflict, liderul Kim Jong-un a disparut misterios, de zile bune.

In timp ce liderii lumii urmaresc cu atentie ce se intampla la Phenian, mai ales dupa ce in ultimele zile au fost lansate mai multe amenintari privind declansarea unui conflict cu urmari catastrofale, tensiunea privind o posibila miscare surpriza din directia nord-coreeana e sporita de faptul ca, potrivit mass-mediei internationale, liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a disparut misterios. Nu a mai fost vazut in public de aproape doua saptamani, cand a prezidat o sedinta a legislativului.

Se asteapta, insa, sa apara in public, luni, cand nord-coreenii comemoreaza 101 ani de la nasterea fondatorului acestui stat, Kim Il Sung, bunicul lui Kim Jong-un. Data de 15 aprilie e foarte importanta pentru Coreea de Nord, iar locuitorii au liber in ziua in care se organizeaza diverse manifestari in onoarea lui Kim Il-Sung. In capitala tarii exista deja instalat un portret urias al primului lider al tarii, inconjurat de flori – majoritatea orhidee. Oamenii veniti din mai toate colturile tarii se pozeaza in fata acestui tablou.

Sursa foto: Hepta

Cititi si: Coreea de Nord continua sirul amenintarilor: Japonia va fi aruncata in “flacari nucleare”

Tensiune maxima: Un lansator de rachete nord-coreean plasat in pozitie de tragere!

Coreea de Nord continua sa ameninte cu un razboi termonuclear. “Strainii sa plece din Coreea de Sud”

Amenintarile liderului nord-coreean ii ingrijoreaza pe liderii lumii, dar nu si pe ei: “Kim e un mic dictator. Sa incerce, il vom distruge!”

Distruge si reconstruieste! Razboiul din Peninsula coreeana, pretext pentru instaurarea noului sistem financiar mondial

Alerta la nivel mondial! Armata nord-coreeana ameninta: “Razboiul ar putea izbucni azi sau maine!”

SUA isi muta distrugatoarele mai aproape de Coreea de Nord

Coreea de Nord negociaza cu arma in mana: “Vom scoate din barlog cainele turbat de la Seul”

215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger