AcasăNewsMister total: i-a disparut rinichiul!

Mister total: i-a disparut rinichiul!

Liu Yongwei cere daune de peste 300.000 de dolari

Povestea rinichiului volatilizat in mod misterios tine capul de afis al presei din China. In urma unui accident rutier, cetateanul Liu Yongwei a suferit o operatie la un spital din provincia Jiangsu.

Liu Yongwei cere daune de peste 300.000 de dolari

Recent, insa, omul a descoperit ca nu mai are un rinichi, desi medicii nu i-au pomenit nimic despre asa ceva. Barbatul acuza medicul care l-a operat ca i-a facut franjuri organul in timpul interventiei. Liu a descoperit ca nu mai are un rinichi in timpul unui examen radiologic, facut la alt spital. A mers apoi la mai multe clinici si toti doctorii i-au confirmat temerile. Acum, victima a dat in judecata spitalul din Xuzhou, solicitand daune de 2 milioane de yuani (peste 300.000 de dolari). Personalul medical sustine ca rinichiul n-a fost nici distrus in timpul operatiei, si nici „furat”. Pur si simplu s-a deformat si atrofiat, ajungand la marimea unei seminte de susan.

Politista concediata pentru acest selfie ” absolut vulgar”

Sexy-politista in uniforma

O politista din China a fost concediata pentru un selfie „absolut vulgar” facut in uniforma din dotare. Fotografiile realizate in intimate de catre ofiterul de 23 de ani, angajat al unei sectii de politie din orasul Dandong, provincia Liaoning, au ajuns pe reteaua de socializare Weibo, iar sefii Biroului Securitatii Publice au luat foc. Tanara aparatoare a legii s-a fotografiat in pantaloni scurti, nu in chiloti – asa cum au insinuat unii, mai degraba dezamagiti decat rautaciosi. Cum-necum, cert e ca tanara a fost indepartata din randurile angajatilor Ministerului de Interne, spre iritarea multor internauti, care nu vad unde er vulgaritatea din aceste poze.

author avatar
Mihai Koblenko
987 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger