AcasăMiss Venezuela e cea mai frumoasa femeie din lume: Uite-o pe MISS...

Miss Venezuela e cea mai frumoasa femeie din lume: Uite-o pe MISS UNIVERS 2013! (VIDEO)

Finete, stralucire si multe emotii, sambata seara, la competitia in cadrul careia a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume. Castigatoarea, o superba venezueleanca in varsta de 25 de ani, a trait cele mai frumoase momente din viata, in clipa in care a primit diadema si esarfa de Miss Univers 2013.

Venezuela are femei foarte frumoase, si acest lucru a fost demonstrat, de-a lungul anilor, la cunoscutul concurs Miss Univers. Si in 2013, fericita premiata este tot o tanara din aceasta tara,  o bruneta inalta si cu dimensiuni de model – Gabriela Isler.

Nu mai putin de 85 de fete cu trupuri de zeite si zambet zapacitor au pornit in lupta gratiilor, visand sa obtina prestigiosul titlu, insa la finele editiei din acest an, a 62-a, desfasurate la Moscova, fericita castigatoare a fost una singura, Gabriela. Printre competitoare, s-a numarat si romanca Roxana Andrei, in varsta de 26 de ani, originara din Targoviste.

Ar mai fi de spus faptul ca pe locul doi s-a clasat Miss Spania,  Patricia Yurena Rodriguez, in timp ce a treia frumusete de pe podiumul Miss Univers 2013 a fost aleasa Miss Ecuador, Constanza Baez.

[youtube]QHXU3FfApa0[/youtube]

[youtube]nxi1DF–55Y[/youtube]

[youtube]53AD_zTfXXA[/youtube]

Oana Roxana Andrei, aleasa reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2013

Sursa foto: Miss Universe 2013 Facebook

author avatar
Cristina Stefan