AcasăNewsMisiunea secreta a lui Corlatean: anihilarea lui Daniel Morar

Misiunea secreta a lui Corlatean: anihilarea lui Daniel Morar

Titus Corlatean are de indeplinit o misiune periculoasa

Principala cerinta a pesedistilor din teritoriu catre noul premier a fost sa-i scape, sub orice forma si cat mai repede, de inamicul public numarul unu. Nimeni altul decat Daniel Morar, seful DNA.

Titus Corlatean are de indeplinit o misiune periculoasa

Iar Victor Ponta a decis sa le faca aceasta placere camarazilor de partid, desavarsind zilele trecute planul prin care procurorul considerat „ultimul mohican” al Palatului Cotroceni sa nu isi mai poata continua cruciada dosarelor aflate pe rol. Iar din informatiile intrate in posesia noastra, dificila misiune de a pune in practica decizia luata in biroul lui Ponta ii revine ministrului Justitiei, Titus Corlatean.

Se blocheaza prelungirea mandatului

Se pare ca Daniel Morar nu va mai obtine prelungirea mandatului la sefia DNA

Sursele noastre sustin ca in cadrul unei intalniri de taina, expertii in probleme juridice ai partidului au stabilit strategia prin care Daniel Morar sa fie scos din transeele razboiului de gherila pe care il poarta de vreme buna cu liderii vietii politice. S-a exclus din start varianta demiterii sale, ceea ce ar fi provocat un imens scandal public. In schimb, s-a hotarat sa se astepte pana la inceputul lunii iulie, atunci cand acestuia ii expira mandatul la conducerea DNA. Si, chiar daca procurorul general Laura Codruta Kovesi va mai cere inca o data prelungirea acestuia pe inca sase luni, ministrul justitiei Titus Corlatean sa refuze sa-si dea avizul.

Presiuni germano – americane

S-a mai hotarat, de asemenea, ca Titus Corlatean sa reziste cu stocism tuturor presiunilor internationale, liderii PSD asteptandu-se ca decizia lor sa inflameze mai ales administratia americana si cancelaria germana. Mai mult, pesedistii se asteapta si la un blat tacit al rivalilor de la PDL, care se vor multumi, in timp ce isi vor freca mainile de multumire, doar cu niste declaratii de protest de complezenta. Iar pentru a mai domoli reactiile internationale, la putin timp, un greu al actualei coalitii de guvernamant va fi sacrificat pe altarul luptei anticoruptie, sa se vada ca batalia impotriva politicienilor manjiti continua…

author avatar
Catalin Tache
1.276 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bun asa. Astia, noul guvern in frunte cu Ponta, se ocupta de toate si chiar de nimic. E clar ca sunt oameni mai mult sau mai putin iubiti in sistem, da sa incepi aceleasi parctici, hulite de altfel cand era PDL la putere, nu face decat vanatoare de vrajitoare si fix o lae guvernare. Ce e aia la presiunea partidului, pai nu e el „safu”, nu e el partidul, nu e el cel mai cel? Nu e de ajuns ca se cearta Base cu Olanda si nu de mult se certa si cu Rusia, incepe si nea Ponta cu Germania si SUA. Cred ca nu ne mai vedem lungul nasului sau am uitat cine suntem. Daca nu si-a facut treaba, sau e corupt, sau face jocurile nu stiu carui palat, sa il dea jos, daca isi face treaba asa cum trebuie, sa trag concluzia ca le e FRICA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger