AcasăNewsMisiune Imposibila! Christian Sabbagh a salvat o romanca dintr-un bordel german

Misiune Imposibila! Christian Sabbagh a salvat o romanca dintr-un bordel german

Christian Sabbagh, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti romani de investigatii, a facut senzatie gratie ultimei sale misiuni in care a salvat o romanca dintr-un bordel german.

Actiunea l-a solicitat la maxim pe Christian Sabbagh, care nu a dormit mai bine de 72 de ore, insa jurnalistul a povestit cu lux de amanunt, in timpul emisiunii Wow Biz, de la Kanal D, ce s-a intamplat in Germania.

Initial, Sabbagh a fost cautat de tatal victimei, care i-a solicitat ajutorul pentru a-si recupera fiica din Germania.

Tanara a plecat la Bremen pe cand avea 18 ani si a lucrat initial ca baby-sitter, pentru un salariu de 1.200 de euro pe luna. Apoi a pus botul la vrajeala unui personaj dubios care a momit-o cu un job nou ce i-ar fi asigurat un salariu de 3.000 de euro pe luna.

Personajul s-a dovedit a fi un celebru „peste”, iar acesta a plasat-o intr-un cunoscut bordel din Bremen.

Actiunea de salvare a tinerei a fost dusa cu multa dificultate la bun sfarsit, Sabbagh fiind amenintat in mai multe randuri de reprezentantii bordelului.

In plus, misiunea s-a dovedit a fi una extrem de utila in conditiile in care tanara urma sa fie mutata la un alt bordel, pentru a i se pierda urma, si chiar fusese amenintata ca va fi ucisa si aruncata in rau, in cazul in care va depune marturie impotriva reprezentantilor bordelului.

author avatar
Cristi Ionita
777 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger