AcasăNewsMiscari de protest in Capitala: Circulatie restrictionata pe anumite strazi. AFLA rutele...

Miscari de protest in Capitala: Circulatie restrictionata pe anumite strazi. AFLA rutele ocolitoare!

(foto: Agerpres)

Mai multe strazi din Bucuresti vor fi blocate, marti, din cauza miscarilor de protest ce vor avea loc in Piata Victoriei.

(foto: Agerpres)

Daca aveti drum, marti, prin centrul Capitalei, e bine sa tineti cont ca anumite artere vor fi blocate. Mai exact, in intervalul orar 10:00 – 14:30, circulatia autoturismelor pe artera de legatura intre str. Paris si sos. Kiseleff, pe artera de legatura dinspre bd. Lascar Catargiu spre bd. Ion Mihalache si artera de intoarcere dinspre bd. Lascar Catargiu spre Calea Victoriei va fi restrictionata, informeaza Mediafax. De asemenea, intre orele mentionate se va restrictiona circulatia rutiera pe trei benzi de circulatie pe bd. Aviatorilor, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Victoriei, numai pe sensul de deplasare spre Piata Victoriei, cu asigurarea traversarii str. Arh. Ion Mincu.

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate va organiza marti un miting si mars de protest in Piata Victoriei, cu plecare catre Calea Dorobanti – Pangratti. Sindicatul a obtinut aprobare si pentru a organiza un miting si un mars de protest de Ziua Unirii, in 24 ianuarie, intre orele 9.30 si 17.00, in Piata Victoriei, cu plecare in mars prin Bulevardul Aviatorilor catre Calea Dorobanti – strada Emil Pangrati, la care ar urma sa participe 10.000 de persoane.

Totodata, de la ora 14:30 pana la ora 15:30, va avea loc un mars pe traseul: Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor (pe cele trei benzi de circulatie inchise in timpul mitingului) – Piata Charles de Gaulle – Calea Dorobantilor (banda I de circulatie) – sediul Televiziunii Romane. In acelasi interval orar va fi restrictionat traficul rutier si pe str. Emil Pangratti.

Rute ocolitoare

Soferii sunt sfatuiti sa foloseasca urmatoarele rute ocolitoare: Piata Charles de Gaulle – bd. C. Prezan – Piata Arcul de Triumf – sos. Kiseleff – Piata Victoriei; Piata Charles de Gaulle – bd. C. Prezan – Piata Arcul de Triumf – bd. Averescu – bd. Ion Mihalache – Piata Victoriei; Piata Charles de Gaulle – bd. Aviatorilor – bd. Mircea Eliade – str. Radu Beller – Piata Dorobantilor – Calea Dorobantilor.

Politistii de la Rutiera sfatuiesc soferilor sa evite zonele amintite si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere.

246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger