AcasăNewsMiscarea Populara se face, pe sarite, doar in provincie

Miscarea Populara se face, pe sarite, doar in provincie

Colegiul Director al PDL a cam pus capac Miscarii Populare clocite, cu mai bine de un an in urma, la Cotroceni.

Pedelistii au refuzat sa-i faca pe plac lui Traian Basescu, respingand formarea Miscarii Populare

Ca dovada ca nici la democrati lucrurile nu mai sunt cum au fost, gaselnita cu trecerea PDL-ului sub “acoperirea” Miscarii Populare nu este pe placul conducerii partidului. “Nu are de ce sa ne fie rusine de ce am facut, trebuie sa candidam sub sigla si culoarea noastra” este opinia majoritara. Motiv pentru care Colegiul Director a decis, ieri, ca filialele care vor sa fie mai populare nu au decat sa se asocieze local, cu cine vor ele, si sa faca “Miscari” mai mici, decorate cu inimioare rosii pe fond verde.

Altfel spus, pedelistii trecuti de varsta basmelor cu Alba ca Zapada au refuzat rolul de pitici, chiar daca scenariul a fost scris sub obladuirea lui Traian Basescu. Dezamagit in direct a putut fi Cristian Preda, sustinator recunoscut al Miscarii Populare, special invitat de Emil Boc sa participe la sedinta Colegiului. Daca dreapta unita a ramas ca-n tren, vorba bancului, cu UNPR  lucrurile au evoluat. In sensul dorit de Gabriel Oprea si ai lui, ceea ce demonstreaza ca amenintarea cu punerea unor candidati  bine bazati financiar (miliardarul Culita Tarata candidat la CJ Piatra Neamt, fieful lui Gheorghe Stefan Pinalti este exemplul cel mai bun) a functionat perfect. Rezultatul: Emil Boc a anuntat ca PDL va onora electoral “relatia privilegiata” pe care o are cu UNPR semnand un “protocol de sustinere” valabil la nivel national. Ceea ce este mai putin decat sperau uneperistii, dar mai mult decat se hotarasera democratii sa dea inainte ca oamenii lui Oprea sa le ameninte primariile pe care Emil Boc si ai lui le considera a fi un fel de “dota” a partidului.

author avatar
Simona Badulescu
287 afisari

10 COMENTARII

  1. Aceasta Miscare Populara este o „alianta” care nu pica tocmai bine acum, dat fiind ca mai sunt 90 de zile pana la alegeri. Nu cred ca intr-o perioada atat de scurta de timp se poate organiza ceva de asemenea amploare.

  2. PDL este un partid puternic , cu procente ridicate in sondaje si care nu are nevoie de o alianta la nivel national , cu atat mai mult la nivel local cu alte formatiuni politice , pentru a reusi o figura frumoasa la alegeri.

  3. Poate ca , la nivel local , este nevoie de o asemenea alianta , in unele judete , insa in ce priveste Bucurestiul , cred ca PDL sta destul de bine momentan si nu are nevoie de sustinere din partea altor partide.

  4. EU nu cred ca ar trebui schimbata sigla si culoarea partidului , oamenii trebuie sa stie cu cine voteaza si pe cine anume voteaza .

  5. Parerea multora , printre care si a mea , este ca 90 de zile sunt o perioada MULT prea scurta pentru a crea aceasta organizatie numita „miscarea populara” , cu atat mai mult pentru ca ea sa aduca un plus de imagine , impliciti in sondaje partidului

  6. Sunt convins ca liderii PDL au luat decizia corecta in ce priveste formarea acestei „miscari populare” , oricum rodul muncii lor se va vedea peste 90 de zile , atunci sa vedem cine a muncit si cine nu !

  7. Din fericire , aceasta Miscare Populara nu va avea timp sa se concretizeze pana la alegeri , lucru bun pentru PDL, cel putin in opinia mea

  8. Un partid atat de puternic si competent ca PDL nu are nevoie de asa ceva , mai ales in pragul alegerilor. E la mintea cocosului , iar cei care sustin aceasta „miscare populara” le propun sa cante la alta masa!

  9. Nu cred , sincer , ca se poate organiza asa ceva pana la alegeri. Mai mult , oamenii vor fi confuzi datorita schimbarii de sigla si culoare si nu vor sti pe cine trebuie sa voteze , lucru innaceptabil pentru un partid care doreste sa ramana la guvernare

  10. PDL este si va ramane un partid puternic , demn de a conduce aceasta tara , indiferent de aliantele pe care le incheie sau nu. Restul sunt vorbe in vant , adevarul se va vedea la alegeri. !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger