AcasăNewsMiscarea Populara, scoasa cu forcepsul in martie

Miscarea Populara, scoasa cu forcepsul in martie

dversarii PDL asteapta cu nerabdare eliberarea trandafirului, simbolul socialistilor europeni, din sclavie

Amanata, zilele trecute, pana dupa locale, Miscarea Populara s-a precipitat peste noapte in mentalul PDL, democratii pomenind acum despre o posibila aparitie in martie.

Pedelistii nu stiu cat de nerabdatori asteapta adversarii lor

Varianta legalizarii rapide este sustinuta de nume sonore din PDL: Mircea Toader, Cezar Preda, Gheorghe Flutur, Sorin Frunzaverde. Cu totii ar vrea sa vada PDL-ul invaluit intr-o noua mantie electorala chiar la locale, spre deosebire de alti colegi, care prefera sa vada rezultatele din iunie si abia dupa aceea sa se treaca la impartirea “tortului” Miscarii, respectiv impartirea candidaturilor eligibile.

Amuzat de efortul depus pentru nasterea noii aliante si de confuzia care domneste pe tema, Theodor Paleologu a sintetizat savuros situatia, comparand Miscarea cu o fantoma despre care toata lumea vorbeste, dar putini au vazut-o: “Unii initiati din partid au avut o viziune, noi asteptam la poalele muntelui sa vina marii initiati cu tablele legii”. Umorul voluntar marca Paleologu a fost completat, involuntar, de pesedistul Titus Corlatean. Care anunta, serios, ca asteapta “eliberarea din captivitate” a trandafirului socialist tintuit pe vechea sigla a PD/PDL. O eliberare previzibila (noua alianta urmeza sa aiba ca sigla o inima de sorginte popular-europeana, verde ca prazul sau verde-albastrie), dar complet inutila PSD-ului.

author avatar
Simona Badulescu
314 afisari

3 COMENTARII

  1. Lupul isi schimba blana… sau alta Marie cu aceeasi palarie. LUMEA NU VA MAI VREA, ORICUM V-ATI CHEMA !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger