AcasăNewsMiscarea Populara a intepenit

Miscarea Populara a intepenit

Apropierea alegerilor locale zapaceste PDL. Care da din colt in colt si nu stie cum e mai bine sa candideze: cu identitatea proprie sau cu pseudonim.

Pedelistii nu stiu ce eticheta sa-si puna pentru alegeri: democrati sau populari

Dintr-o simpla strategie politica, Miscarea Populara s-a transformat intr-un cosmar pentru pedelisti. Nestiind cum e mai bine sa procedeze, democratii au ajuns sa se intalneasca saptamanal si sa-si schimbe deciziile de la o intrunire la alta. Dupa ce au anuntat ca dau libertate filialelor sa faca sau nu Miscari judetene, liderii PDL au realizat ca aliantele cu pricina vor avea componenta diferita in functie de judet, prin urmare nu pot avea aceeasi denumire la nivel national. Stransi ciopor din nou, pedelistii au decis sa renunte definitiv la denumirea de “Miscare Populara” si sa lase filialelor libertatea de a face ce aliante vor si cu cine au chef, aliante pe care sa le numeasca dupa cum le vine mai bine.

Decizia nu este insa pe placul democratilor din vechea garda, gen Radu Berceanu, Ioan Oltean sau Cezar Preda care, fideli principiului “ori la bal, ori la spital”, vor sa candideze tot sub sigla PDL.

author avatar
Simona Badulescu
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger