AcasăNewsMiscarea lui Basescu a devenit prea Populara

Miscarea lui Basescu a devenit prea Populara

Nici nu a recunoscut Traian Basescu bine paternitatea Miscarii Populare, ca „lumea buna” a politicii dambovitene a si dat navala in ea.

Presedintele s-a trezit cu buluc de politicieni la poarta Miscarii sale

Precaut, Traian Basescu si-a construit din vreme o „arca” politica: Miscarea Populara. Lucrurile au fost bune si frumoase cata vreme Miscarea s-a aflat in gestiunea Ioanei Basescu (care a inscris denumirea la OSIM) si despre ea s-a vorbit doar cu numele de cod „Alba ca Zapada”. Dupa ce si-a asumat-o public seful statului insa, partiduletele au si inceput sa-i dea tarcoale. Ba unele au si aderat la ea, neintrebate de nimeni.

Becali da buzna de mana cu Vadim

De dragul Parlamentului, Vadim este gata sa se faca frate cu „dracul” Basescu

“Eu sunt primul. Sunt primul care colaborez cu PDL, daca mi se va propune sa ma alatur Miscarii Populare”, s-a repezit Gigi Becali sa-si dea un acord de nimeni cerut. Si, ca sa nu vina cu mana goala, liderul PNGCD vrea sa i-l aduca lui Basescu si pe Vadim Tudor: “Cat de curand o sa incerc sa il atrag in aceasta Miscare Populara pe domnul Vadim, camaradul meu”. Culmea, desi ii promite lui Basescu ani grei de inchisoare ori de cate ori deschide public gura, lui Vadim Tudor nu-i displace deloc varianta. “Nu am nimic personal cu Traian Basescu. Daca ii face placere sa imi dea telefon, in prima instanta voi spune <<cine-i acolo?>>. <<Maestre>>, cum imi zice el mie, si eu ii voi spune ca nu sunt acasa. El va reveni a doua zi si atunci ne vom impaca”, ii ofera liderul PRM actualului sef de stat reteta impacarii.

PPDD si UNPR trag cel mai greu la cantar

Gigi Becali s-a convins ca PNG singur nu va face nicio branza

Disponibilitatea liderilor PNG si PRM nu suplineste insa zestrea redusa de voturi pe care cele doua formatiuni ar putea-o aduce viitoarei aliante, chiar daca se adauga si o aripioara a PNTCD. Ca urmare, analistii insista ca Miscarea ca-n povesti trebuie obligatoriu “maculata” si cu PP-ul lui Dan Diaconescu, plus UNPR-ul lui Gabriel Oprea. Cu ultimul nu vor fi probleme, generalul Oprea de abia asteptand sa fie inrolat cu arme si bagaje in PDL sau in ceva similar politic.

Bun negustor, Dan Diaconescu nu-si va „vinde” ieftin PP-ul

Dan Diaconescu in schimb s-ar putea lasa mai greu, cel putin pana va intelege ca intentia de vot nu coincide intotdeauna cu numaratoarea de la urne. Cum pedelistii banuie ca Basescu nu le-a rezervat la toti locuri in vagoanele Miscarii Populare, supusii lui Emil Boc prefera sa o scalde atunci cind este atacat subiectul. “Nu au existat discutii despre aceasta colaborare (cu PNG, PRM, PP – n.r.) si nu vreau sa comentez doar pentru a da nastere unor speculatii”, sustine Sorin Frunzaverde. Care a adaugat insa ca noua formatiune “ar trebui sa prinda contur in luna decembrie”, deci lucrurile se precipita.

author avatar
eNational
707 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger