AcasăNewsMironescu MAI norocos, a fost eliberat

Mironescu MAI norocos, a fost eliberat

Fostul secretar general in MAI, Laurentiu Mironescu si alte trei persoane acuzate in dosarul de contrabanda din Portul Constanta-Agigea vor fi cercetati in libertate. Completul de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis recursurile facute de cei patru.

Laurentiu Mironescu – fost secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor, Liviu Bratu – adjunct al sefului Biroului Vamal Constanta Sud Agigea, Adrian Patrascu – ofiter de politie, comandant al „Grupului de nave” Constanta din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera si Corneliu Paun vor fi pusi in libertate in noaptea de miercuri spre joi, cand expira perioada de arest preventiv, astfel cum a fost stabilita conform ultimei decizii de prelungire a mandatului, informeaza Mediafax.

Completul de cinci judecatori a judecat recursul formulat de cele 28 de persoane din „gruparea Mironescu” la sentinta data sambata de instanta suprema care dispusese ca intreg lotul sa ramana in arest. Ceilalti 24, mai putin norocosi,  raman in arest inca 30 de zile.

 

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger