AcasăNewsBarbatul accidentat de Miron Mitrea, speriat de claxon!

Barbatul accidentat de Miron Mitrea, speriat de claxon!

Barbatul cu fractura de antebrat care a venit, marti, la Spitalul Floreasca insotit de Miron Mitrea a fost audiat de Politie, declarand ca a cazut speriat de claxonul masinii.

Miron Mitrea

„Miron Mitrea venea cu autoturismul pe Bulevardul Ion Mihalache si a observat doi barbati traversand. El a franat, dar rotile au prins o portiune de gheata, iar masina nu a putut opri in timp util. Astfel, Miron Mitrea a claxonat, iar unul dintre cei doi barbati a reusit sa traverseze la timp. Celalalt barbat s-a speriat dupa claxon, a alunecat si a cazut, atingand masina. Miron Mitrea a oprit si a vrut sa il duca pe barbat la spital. Initial, barbatul nu a vrut, dar apoi a acceptat, iar Miron Mitrea l-a dus la o clinica, unde i s-a facut o radiografie, in urma careia s-a constatat ca suferise o fractura la mana”, au declarat sursele.

Potrivit acestora, Mitrea l-a dus pe barbat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde, conform procedurilor, medicii au chemat Politia. „Barbatul a fost audiat de Politie, declarand ca masina lui Mitrea a claxonat, el s-a speriat, a alunecat si a cazut la auzul claxonului. De asemenea, Miron Mitrea a dat declaratie la Politie si, conform procedurilor, i s-a retinut permisul de conducere”, au spus sursele.

Dupa accident, inregistrat in jurul orei 15.00, Mitrea a fost supus unui testalcool de politistii rutieri, rezultatul fiind negativ.Cercetarile in acest caz vor fi preluate de Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, avand in vedere calitatea de senator a lui Miron Mitrea. Cercetarea la fata locului este realizata de Politia Rutiera, a declarat purtatorul de cuvant al acestei institutii, Andrei Codau, care a precizat ca dosarul va fi predat Parchetului ICCJ.

author avatar
Ciprian Purice
302 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nea Mitreo, da-i bre omului cateva sute de euro, maruntis pentru matale, si gata,inchei daravela elegant.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger