AcasăNewsMiron Cozma vrea sa schimbe numele Romaniei in Dacia

Miron Cozma vrea sa schimbe numele Romaniei in Dacia

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Fostul lider sindical al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a lansat oficial la Targu-Jiu, in fata catorva simpatizanti si a unei sali pe jumatate goale, formatiunea politica pe care o va conduce, Partidul Social Democrat al Muncitorilor (PSDM), ba mai mult vrea sa schimbe actualul nume al tarii, Romania, in Dacia.

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Presedintele PSDM a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul functioneaza legal, in acest sens existand o decizie inregistrata la Tribunalul Bucuresti.

„Vreau sa fac un referendum in care sa cer parerea poporului pentru schimbarea denumirii tarii. Noi nu ne tragem din Traian ci din daci, asa că am ales sa-i schimb denumirea in Dacia”, a spus Cozma.

Miron Cozma a mai spus ca partidul sau va ajunge la guvernare si daca el va fi ales presedinte al tarii la alegerile din 2014 ii va trimite dupa gratii pe toti sefii de stat ramasi in viata, incepand cu regele Mihai, Ion Iliescu, Emil Constantinescu si terminand cu Traian Basescu.

 

author avatar
Razvan Telegescu
535 afisari

2 COMENTARII

  1. D-le Miron Cozma, atunci cand ati gresit fata de poporul nostru ati fost condamnat, acum cand ii doriti binele si vreti sa reparati o mare nedreptate istorica,meritati sa fiti felicitat. Asa este, noi suntem urmasii lui Decebal, nu al lui Traian, iar tara noastra nu este o colonie a Imperiului Roman, ci este DACIA LIBERA.

    DACIA PENTRU TOTDEAUNA !
    DACIA FOREVER !

    Dr.Constantin Burlacu, presedinte al Ligii Apararii Nationale

  2. Dupa 22 de ani o initiativa excelenta.Sunt de acord ca tara noastra sa poarte din nou numele de DACIA.
    De asemenea ar trebui ca sa fie data o lege prin care nici un cetatean strain sa nu aiba dreptul sa cumpere sau sa detina pamant in Romania.Pentru acest pamant si-au dat viata mosii si mos-stramosii nostri si acest pamant nu poate fi vandut pentru nici o suma de bani si in nici un caz sa nu fie vandut jidanilor care se lauda ca au cumparat Romania ( ar trebui sa le dam un sut in fund si sa-i trimitem in lume ca astia nu au tara ), italienilor care sunt de drept urmasii si tiganii Romei, ungurilor care au asuprit populatia autohtona din Ardeal aproape 1000 de ani, nici rusii nu merita nimic decat o palma pe obrazul ala mare mostenit de la tatari. Nici alte etnii si natii nu au dreptul sa detina nici macar un petec de pamant din pamantul nostru scump care a fost stropit cu sangele stramosilor nostri cazuti la datorie tocmai pentru a apara acest pamant de aceste hazanii hraparete. Acum ei vin sa faca agricultura si sa invarta bani cu terenurile in Romania.

    Un al treilea punct ar trebui sa fie dezmostenirea bisericii ortodoxe si a celorlalte biserici, deoarece aceasta institutie este plina de escroci, hoti, minte si manipuleaza populatia autohtona tinand-o intr-un intuneric religios , dar in acelasi timp biserica este cea mai avuta institutie din Romania.

    Atat am avut de spus.Va urez succes in continuare si cu siguranta ca veti fi sprijinit in demersul dumneavoastra sa schimbati denumirea tarii din Romania in Dacia.Aceasta va fi o palma bine meritata pe obrazul negru al tiganilor, caci ei nu sunt rromi ci tigani toata ziua.Au incercat sa schimbe denumirea din tigan in rrom tocmai pentru a ne face si mai mult de rusine si pentru a se crede ca ei de fapt apartin acestei natii.Dar momentul adevarului va sosi in curand.

    In incheiere doar atat am sa mai spun HAIL DACIA!

    Ilie Florin

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger