AcasăNewsMiron Cozma si-a lansat Partidul Social Democrat al Muncitorilor si a anuntat...

Miron Cozma si-a lansat Partidul Social Democrat al Muncitorilor si a anuntat ca va candida la presedintie

Miron Cozma

Fostul lider sindical al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, si-a lansat vineri formatiunea politica. Cu aceasta ocazie, liderul Partidului Social Democrat al Muncitorilor (PSDM) a anuntat ca vrea sa candideze la presedintie, la alegerile din 2014.

Miron Cozma

“Este un moment istoric”, si-a inceput Cozma discursul. Fostul lider al minerilor si-a prezentat apoi membrii conducerii formatiunii politice al carei lider este, precizand ca Partidul Social Democrat al Muncitorilor functioneaza in deplina legalitate, existand o decizie a justitiei cu privire la infiintarea PSDM, potrivit RealitateaTV. Presedintele executiv al partidului este Constantin Ionescu, iar printre liderii formatiunii lui Cozma se numara si un reprezentant al Asociatiei Victimelor Mineriadelor.

„Daca va aduceti aminte, in 2009, faceam o promisiune solemna ca voi face un partid al muncitorilor care isi propune o revolutie reala in politica, care sa protejeze cetateanul care e la limita subzistentei”, a spus Miron Cozma, cu ocazia lansarii Partidului Social Democrat al Muncitorilor. Tot vineri, la Targu Jiu, Cozma a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2014.

398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger