AcasăNewsMiron Cozma se vrea eurodeputat

Miron Cozma se vrea eurodeputat

Miron Cozma va candida pentru un mandat de europarlamentar

Clasa politica romaneasca  nu este suficient de buna  pentru Miron Cozma, fostul lider al minerilor declarand ca aspira la o cariera pe scena europeana.

Miron Cozma va candida pentru un mandat de europarlamentar

Se crede mai tare decat EBA, Corneliu Vadim Tudor si Laszlo Tokes la un loc, prin urmare este convins ca va reprezenta cu succes Romania la Bruxelles si Strasbourg.

“O sa candidez la Parlamentul European pentru ca trebuie sa ne facem cunoscuti. Avand in vedere notorietatea mea externa, faptul ca sunt vicepresedinte al Acordului International al Muncitorilor si faptul ca sunt declarat de Natiunile Unite, prin rezolutia nr. 2486 din 2007, liderul de sindicat numarul unu in lume, consider ca pot aduce o alta imagine Romaniei decat au prezentat-o unii gen EBA, Vadim Tudor, Laszlo Tokes si altii”, a declarat Miron Cozma, precizand ca prezenta lui in Legislativul European va aduce mari avantaje Romaniei.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
209 afisari

3 COMENTARII

  1. alt shizofrenic dar ce sa cauti tu un puscarias s ma reprezinti pe mine ba laStasbourg vezi ca locul tau este linga prietenul tau bosinceanu a si nu uita ia-o si pe buzoaica de nevastata, scapa lumea de niste reziduri umane.

  2. Vin la dv.cu o intrebare sau chiar si orezolvare daca este posibila.Am lucrat din ani ;80 pina-n 2009 la I.M.Mehedinti-Husnicioara,subteran si in cariera. In 30 iulie 2007 am fost diagnostiocat cu ‘TUMORA VEZICALA’.De atunci pina-n prezent am 11 operatii si nu e prea bine.Dupa 17 luni de medical am inceput serviciu,si am vazut in Contractul Colectiv de munca boala care o am este boala PROFESIONALA.M-am dus la dispensarul medical al inteprinderi unde am vorbit cu doctorita BICA ELENA si i-am spus ce scrie in C.C.Munca,la care m-ia spus ca degeaba scrie acolo ca nu ma incadrez cu boala profesionala,si pot sa ma duc eu si la Haga ca nu am dreptate. Nu m-am dus la Haga si la tribunalul Muncii Dr,Tr,Severin unde am cistigat,la care I.M.Mehedinti a facut recurs la Curtea de Apel Craiova, unde li sa respins recursul.Am ramas cu hutarire definitiva si irevocabila,care obliga partile sa faca toate demersurile necesare de a trece in cartea de munca boala Tumora Vezicala ca boala profesionala.Nici pina in prezent nu sa pus in aplicare hotarirea,ba mai mult se lucreaza la intimidare.Intimpul procesului dr.Bica a adus si analize medicale false fabricate de ea si dr,Riznita de la S.N.L.Oltenia.I-mi cer scuze ca apelez la dv.dar e singura speranta pe care o mai am.Va multumesc pt. timpul acordat,si astept parerea dv.

    Enache.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger