AcasăNewsMireasa eroina: A salvat de la moarte un invitat, in mijlocul petrecerii...

Mireasa eroina: A salvat de la moarte un invitat, in mijlocul petrecerii de nunta!

O tanara mireasa isi va aminti, cu siguranta, tot restul vietii, ziua nuntii. La cateva ore dupa ce i-a jurat credinta vesnica barbatului iubit, cand petrecerea era in toi, unui invitat i s-a facut brusc rau si a cazut din picioare.

A fost cu adevarat o nunta emotii pentru un cuplu britanic. Dupa slujba de la biserica, cei doi au mers la un restaurant, alaturi de invitatii lor, pentru un chef de zile mari. Nimic nu anunta drama prin care avea sa treaca unul dintre invitatii de la nunta lui Kylie cu Russell Cox. Tanarul era pe ringul de dans in clipa in care a suferit un atac de cord si a cazut secerat la podea, sub ochii ingroziti ai celor prezenti.

Mireasa in varsta de 24 de ani, asistenta medicala de meserie, a intervenit imediat i-a acordat primul ajutor pana la sosirea ambulantei care l-a dus la spital. I-a facut masaj cardiac si respiratie gura la gura si astfel a reusit sa-i salveze viata. „Medicii ne-au spus ca e o minune ca a supravietuit”, a povestit tanara eroina, citata de Daily Mirror.

Sursa foto: Facebook

269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger