AcasăNewsMireasa de 14 ani, dusa la cimitir. Ce a urmat depaseste orice...

Mireasa de 14 ani, dusa la cimitir. Ce a urmat depaseste orice scenariu science-fiction!

Paranghelie mare, zilele trecute, la Timisoara, unde nepotul legendarului Trifu Schroth s-a insurat cu o piranda de numai 14 ani.

Petrecerea monstru a fost prefatata de un incident mai rar intalnit, mireasa fiind „obligata” sa faca o scurta escala la Cimitirul Eroilor, alaturi de rudele mirelui.

Acestia au vrut sa-l „instiinteze” pe Trifu Schroth, bunicul mirelui, ca pustiul si-a tras o nevasta pe masura, o tanara frumoasa si provenita dintr-o familie bogata.

Asta desi Trifu Schroth este mort din 2009, cand cazul sau a facut inconjurul lumii. Considerat pana atunci unul dintre cei mai bogati romi din tara, Trifu Schroth a fost ucis si transat de doi studenti de la Facultatea de Medicina din Timisoara.

Conform exclusivtm.ro, dupa ce i-au prezentat mireasa „mortului”, rudele mirelui i-au lasat lui Trifu Schroth, in cavou, mancare si bautura „pentru a se bucura si el de nunta nepotului”.

Imediat dupa luna de miere, petrecuta in cateva dintre cele mai exotice locuri din lume, nepotul lui Trifu Schroth si mireasa acestuia vor „trece la treaba”.

Cei doi sunt „mostenitorii” Spitalului de Copii „Louis Turcanu”, din Timisoara, iar in luna septembrie vor sa evacueze micutii bolnavi, cel mai probabil pentru a darama constructia si a face in loc un palat traditional.

sursa foto: libertatea.ro

author avatar
Cristi Ionita
5.821 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger