AcasăNewsMircea Toader si-a cerut scuze public pentru declaratiile despre romanii morti in...

Mircea Toader si-a cerut scuze public pentru declaratiile despre romanii morti in frig

(foto: Agerpres)

Liderul deputatilor PDL Mircea Toader si-a cerut scuze public, prin intermediul unui comunicat, pentru declaratiie facute luni seara despre romanii morti in frig. Luni seara, referindu-se la oamenii decedati in ultimele zile din cauza gerului, Toader a afirmat ca doar unul dintre acestia a decedat in masina, iar restul „au baut si au dormit acolo”.

(foto: Agerpres)

„In legatura cu afirmatiile facute in cadrul emisiunii de la Realitatea TV, doresc sa imi exprim regretul pentru modul in care am definit o situatie nefericita si nedorita. Dealtfel, am retractat imediat respectiva declaratie si mi-am cerut scuze publice pentru ea. Am incercat in aceste zile sa ii ajut pe toti cei aflati in nevoie – si pe cei care au apelat direct la mine si pe cei care nu au avut aceasta posibilitate. De asemenea, foarte multi cetateni mi-au semnalat indignati o anumita stare de fapt, o anumita desolidarizare si nepasare din partea unor concetateni”, a scris Toader in comunicat, potrivit Mediafax.

Deputatul PDL sustine ca regreta greseala de exprimare.  „Sub aceasta impresie, am comis o greseala de exprimare pe care o regret. Ca om politic nu aveam voie sa ma las purtat de impulsurile de moment si sa generalizez unele cazuri semnalate de catre oamenii din comunele afectate de gravele intemperii care au afectat Romania in aceste zile. Indiferent de cauze si efecte, trebuie sa fim solidari intre noi atunci cand avem de-a face cu situatii tragice si sa continuam efortul de intrajutorare. Greselile trebuie asumate cu sinceritate, mai ales de catre noi, cei care activam in spatiul public. Sper sa fiu inteles pentru aceasta regretabila eroare si sa imi fie acceptate scuzele publice”, a adaugat Toader.

Mircea Toader a declarat, luni seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, referindu-se la romanii morti in ultima perioada din cauza frigului, ca doar unul dintre acestia a decedat in masina, iar restul „au baut si au dormit acolo”.

224 afisari

2 COMENTARII

  1. Domnu’ Toader, nu va mai cereti atatea scuze pentru un fapt asa de marunt, am inteles la ce va referiti. Si uite cum procedam, ca sa inteleaga lumea. Eu va spun, in seara asta, ca ati fost beat si nesimtit cand ati facut afirmatiile alea de tot rahatul. Maine, dupa ce v-ati inflamat destul la insulta mea, imi cer scuze, public, si va spun ca m-am lasat luat de impulsurile de moment si ca nu erati beat in totalitate, am generalizat, ci doar pe anumite zone. Si nici nesimtit nu sunteti, ci, conform semnalelor venite de la cetateni, sunteti doar ticalos. Oricum, sper sa imi acceptati scuzele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger