AcasăNewsMircea Toader, inlocuit din fruntea PDL Galati

Mircea Toader, inlocuit din fruntea PDL Galati

Mircea Toader

Vasile Blaga a anuntat, marti, ca Mircea Toader a fost inlocuit la conducerea organizatiei PDL Galati, in locul sau fiind numit Mihai Capra.

Mircea Toader

Blaga a motivat decizia de schimbare din functie a lui Toader prin nevoia ca la sefia filialei galatene sa fie adus un om care sa poata readuna structurile locale, in vederea pregatirii alegerilor din toamna. „Astazi (marti-n.r) am avut o solutie foarte buna pentru Galati, noi nu luam in considerare doar rezultatele referendumului. (…) Credem ca este nevoie de un om care sa poata sa readune structurile si sa ne pregateasca pentru o toamana foarte calda electoral”, a spus Blaga.

Despre Mircea Toader, presedintele PDL a anuntat ca isi va pastra functia de lider al deputatilor democrat-liberali. „Va ramane liderul PDL din Camera Deputatilor, isi va face datoria, dar nu poti sa faci foarte bine foarte multe lucruri. Este o boala a unora dintre colegi, poate e asa si in alte partide, de a avea 7-8 functii”, a declarat Blaga, dupa incheierea sedintei Biroului permanernt National al partidului.

Presedintele interimar al PDL Galati este Mihai Capra.

335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger