AcasăNewsMircea Toader incearca sa dreaga busuiocul

Mircea Toader incearca sa dreaga busuiocul

Mircea Toader regreta ca l-a luat gura pe dinainte

Pus la zid dupa ce a spus ca multe dintre victimele gerului au murit dupa ce “au baut si au adormit acolo”, pedelistul Mircea Toader si-a pus cenusa in cap.

Mircea Toader regreta ca l-a luat gura pe dinainte

Lider al deputatilor PDL, Toader si-a exprimat deplinul regret pentru modul in care a definit, in direct, “o situatie nefericita si nedorita”. Democratul a amintit si ca a retractat imediat declaratia, cerandu-si si scuze publice pentru ea.

Totodata, Mircea Toader a explicat ca “a gafat in exprimare” ca urmare a semnalelor venite dinspre mai multi romani “indignati de o anumita stare de fapt, o anumita desolidarizare si nepasare” manifestata de unii dintre concetateni. “Sub aceasta impresie, am comis o greseala de exprimare, pe care o regret”, s-a scuzat din nou Mircea Toader.

author avatar
Simona Badulescu
165 afisari

2 COMENTARII

  1. Ca sa nu-l mai ia gura pe dinainte pe acest ,,ilustru domn mircea toader cu t si m mic ca si el la suflet” mai bine ar pune mana pe lopata si ar elibera Bucurestiul de atata zapada! Efortul fizic face bine si la gandire !

  2. rusine fascistului, oamenii mor din cauza fascistilor de la putere , nu de betivi!dati demisia de onoare ,daca mai ai fascistule!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger