AcasăNewsMircea Toader incearca sa dreaga busuiocul

Mircea Toader incearca sa dreaga busuiocul

Mircea Toader regreta ca l-a luat gura pe dinainte

Pus la zid dupa ce a spus ca multe dintre victimele gerului au murit dupa ce “au baut si au adormit acolo”, pedelistul Mircea Toader si-a pus cenusa in cap.

Mircea Toader regreta ca l-a luat gura pe dinainte

Lider al deputatilor PDL, Toader si-a exprimat deplinul regret pentru modul in care a definit, in direct, “o situatie nefericita si nedorita”. Democratul a amintit si ca a retractat imediat declaratia, cerandu-si si scuze publice pentru ea.

Totodata, Mircea Toader a explicat ca “a gafat in exprimare” ca urmare a semnalelor venite dinspre mai multi romani “indignati de o anumita stare de fapt, o anumita desolidarizare si nepasare” manifestata de unii dintre concetateni. “Sub aceasta impresie, am comis o greseala de exprimare, pe care o regret”, s-a scuzat din nou Mircea Toader.

author avatar
Simona Badulescu
165 afisari

2 COMENTARII

  1. Ca sa nu-l mai ia gura pe dinainte pe acest ,,ilustru domn mircea toader cu t si m mic ca si el la suflet” mai bine ar pune mana pe lopata si ar elibera Bucurestiul de atata zapada! Efortul fizic face bine si la gandire !

  2. rusine fascistului, oamenii mor din cauza fascistilor de la putere , nu de betivi!dati demisia de onoare ,daca mai ai fascistule!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger