AcasăNewsMircea Toader il contrazice pe Razvan Ungureanu

Mircea Toader il contrazice pe Razvan Ungureanu

Mircea Toader recunoaste deschis ca PDL-ului nici prin gand nu-i trece sa depolitizeze administratia

O lauda a adus Razvan Ungureanu PDL-ului, dar si aia a fost anulata de Mircea Toader.

Mircea Toader nu se jeneaza sa-l corecteze pe premierul Razvan Ungureanu

“PDL a dat un exemplu, mie usurandu-mi foarte mult activitatea, cerandu-le secretarilor de stat, directorilor de companii din subordinea ministerelor sa fie pregatiti pentru a elibera locurile, in speranta depolitizarii aparatul administratiei centrale. E e un lucru care mi s-a parut remarcabil si evident ca am multumit PDL pentru asa ceva”, si-a exprimat Ungureanu gratitudinea fata de comportamentul salon al democratilor.

Razvan Ungureanu

In loc sa fie incantati de complimentul facut in mod public, pedelistii au sarit ca arsi. “Imi pare rau ca trebuie sa il contrazic pe domnul prim-ministru. Secretarii de stat sunt politici. Asemenea decizii daca se iau, si am participat la foarte multe discutii cand prim-ministru era  Emil Boc, si cand dorea o schimbare, ne instiinta si pe noi, si dupa aceea propuneam ceva. Sunt convins ca daca primul ministru doreste sa schimbe pe cineva, tot informeaza pe cineva, daca are sutinere politica”, a spulberat urgent Mircea Toader, liderul deputatilor PDL, iluziile nutrite de Ungureanu.

author avatar
Simona Badulescu
413 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cine e mircea toader ? Un activist bolsevic rudimentar, tipic, iesit din intunericul mental si spiritual al anilor ’50 ! El fara ”partid” nu intelege si nu face nimic. Prostii au tendinta asta, ati observat ? Nici nu mai merita sa ne pierdem timpul cu fosile de acest gen(si nu ma refer la virsta omului) !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger