AcasăNewsMircea, stiai asta? „Fratele meu era foarte obosit si nu voia sa...

Mircea, stiai asta? „Fratele meu era foarte obosit si nu voia sa joace”

Rednic l-a trimis pe Ekeng sa joace in minutul 63. Dupa sapte minute, camerunezul cadea secerat

Informatie vitala si care arunca intr-o noua lumina tot cazul, facuta publica de sora cea mare a lui Patrick Ekeng.

Rednic l-a trimis pe Ekeng sa joace in minutul 63. Dupa sapte minute, camerunezul cadea secerat

Monique Chantal a declarat pentru BBC ca fratele sau s-a simtit extrem de obosit inaintea partidei Dinamo – Viitorul, dezvaluire pe care i-ar fi facut-o unui apropiat „Patrick i-a spus celui mai bun prieten al sau ca se simte foarte obosit si ca nu poate sa joace. Totusi, eu stiu ca el era generos, un adevarat gentleman. Este extrem de dureros ceea ce se intampla, fratele meu lasa in urma o familie frumoasa… Pentru noi, este ca un cosmar tot ce traim acum”, s-a confesat Monique Chantal jurnalistilor englezi.
Pe de alta parte, Celine Chem, mama camerunezului, pare resemnata si afirma ca „a fost voia Domnului”: „In mod normal, vorbeam cu Patrick in fiecare zi. Dar, pentru ca vineri ma aflam in sat, el a trimis pe cineva sa ma vada, iar eu urma sa-l sun cand ma intorceam. E dificil sa vorbesc acum despre fiul meu, insa eu cred in Dumnezeu si ma supun dorintei Lui. Daca acesta este fotbalul si asa trebuie sa fie viata fotbalistilor profesionisti, atunci ar trebui sa reflectam serios la acest lucru”.

Patrick Ekeng demarase acasa, la Yaounde (capitala Camerunului), constructia unei locuinte pentru familia sa ramasa in Africa. El si sotia erau rezidenti francezi si stabiliti de cativa ani in Hexagon.

Falemi: „Daca a luat ceva…?”

Fost international camerunez si martor la o alta tragedie petrecuta in fotbal (decesul lui Marc-Vivien Foe, in 2003, in timpul meciului Camerun – Columbia, de la Cupa Confederatiilor), Nana Falemi se intreaba daca nu cumva Patrick Ekeng „a luat ceva”. Sau i s-a administrat ceva, lucru si mai grav!
„Trebuie sa se vada la autopsie… daca a luat ceva!? Poate si-o fi spus: «Mai am cateva meciuri si iau ceva pentru a impresiona». Unii asa mai fac, iar anumite sustinatoare de efort au efecte secundare. Chiar daca se fac controale antidoping, pentru multi nu este important ca se fac si iau energizante interzise (…) trebuia facuta autopsia imediat pentru a se vedea exact daca are substante in el. Pana luni, eventualele substante pot disparea din corpul lui… Si asa nu vom sti niciodata adevarul”, a declarat Falemi (foto).

author avatar
National
1.000 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger