AcasăNewsMircea Radu pleaca de la pupitrul stirilor TVR

Mircea Radu pleaca de la pupitrul stirilor TVR

Televiziunea Nationala Romana le pregateste telespectatorilor sai mai multe schimbari. Se pare ca una dintre ele este si plecare lui Mircea Radu de la Stirile TVR.

Directorul general interimar al TVR, Stelian Tanase, lucreaza la planul de organizare editoriala si incearca sa transforme televiziunea generalista in una de stiri. Astfel ca, romanii vor putea vedea mai multe jurnale si talk show-uri. Si cum la orice schimbare trebuie si fete noi, exista zvonuri ca Stelian Tanase vrea sa schimbe cam toti prezentatorii. In plus, potrivit Reporter Virtual, unul dintre  cei vizati pentru schimbare, ar fi chiar Mircea Radu. Se pare ca Tanase ar fi planuit o emisiune pentru fostul prezentator de la „Din dragoste”. Potrivit sursei citate, Mircea Radu va incerca o noua emisiune de divertisment din postura de realizator-prezentator.

Schimbarea va avea loc din luna martie, atunci cand va intra si grila propusa de Stelian Tanase. Insa, inainte trebuie sa fie numiti noii membri din Consiliul de Administratie, dar dupa aprobarea parlamentarilor. Asta ar trebui sa se intample la inceputul lunii februarie.

author avatar
Andra Nesu
1.019 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger