AcasăMircea N. Stoian spune tot ce trebuie despre Lavinia Parva: "Cand o...

Mircea N. Stoian spune tot ce trebuie despre Lavinia Parva: „Cand o vedeam, aveam erectie!”

Mega povestea in care sunt implicati Stefan Banica, Andreea Marin si Lavinia Parva a atins un nou punct, joi seara, cand unul dintre cei mai simpatici oameni de televiziune a avut curajul sa dea cartile pe fata.

Daca mai toti cei care si-au dat deja cu parerea pe seama acestei povesti au vorbit despre sentimente, imagine si relatii, Mircea N. Stoian a avut o remarca pe cat de indecenta, pe atat de savuroasa.

Vedeta de televiziune a precizat ca, desi Lavinia Parva nu se ridica la anvergura Andreei Marin, „eu aveam erectie de fiecare data cand era invitata la noi in emisiune”.

Invitat la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D, Mircea N. Stoian a laudat-o pe Lavinia pentru frumusetea ei naturala si a atacat-o dur pe Bianca Dragusanu, fosta lui colaboratoare, spunand ca „pentru a scapa de erectie, ma intorceam cu fata si ma uitam la Bianca Dragusanu”.

Este stiut faptul ca Mircea N. Stoian si Bianca Dragusanu au fost implicati intr-un scandal monstru, spunandu-se, la vremea respectiva, ca s-au eliminat reciproc din cadrul emisiunii televizate la care colaborau.

author avatar
Cristi Ionita
5.533 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger