AcasăNewsMircea Lucescu: "Vatmanul parca a vrut sa dea peste mine!"

Mircea Lucescu: „Vatmanul parca a vrut sa dea peste mine!”

Intr-un interviu acordat cu scurt timp inainte de a intra in operatie, duminica, Mircea Lucescu a facut o afirmatie uluitoare pentru multi. Celebrul antrenor sustine ca, in opinia lui, vatmanul ar fi avut timp sa franeze, inainte de a lovi cu tramvaiul masina in care se afla tehnicianul lui Sahtior. „Parca a vrut sa dea peste mine!”, a declarat Lucescu.

Chiar inainte de a fi supus unei interventii chirurgicale de indepartare a lichidului acumulat in cavitatea toracica, Mircea Lucescu a acordat un interviu pentru editia tiparita a Gazetei Sporturilor. „Tramvaiul putea evita coliziunea. L-am zarit la zeci de metri distanta si mi-am imaginat ca va frana. Avea timp suficient. Sa ma ierte Dumnezeu, dar vatmanul parca a vrut sa dea peste mine!”, sustine antrenorul echipei Sahtior Donetk.

Tehnicianul roman a suferit, vineri, un accident de circulatie in zona Vasile Milea din Capitala. Masina in care se aflau Mircea Lucescu si un alt barbat a fost lovita de un tramvai si proiectata pe contrasens. In urma impactului, antrenorul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde medicii au stabilit ca Lucescu are multiple fracturi ale coastelor, hemotorax (sange in cavitatea pleurala) si o contuzie pulmonara la nivelul lobului inferior drept.

293 afisari

4 COMENTARII

  1. Trebuia să respecţi regulile de circulaţie , cioroi împuţit, trebuia să-ţi rupă dinţii , pişamaş pe tine.

  2. Trebuia sa respecte regulile de circulatie.Un tramvai nu se poate opri asa usor.Acum vrea sa-l scoata vinovat pe vatman .Nu cred ca acel om era atat de nebun sa vrea sa-l loveasca.Nici nu stiti prin ce trece un vatman sau sofer ,atunci cand trece printr-un eveniment nefericit ca acesta.Nu cred ca-si doreste cineva sa plece la ora trei dimineata de acasa si in loc sa munceasca sa omoare oameni.

  3. Lucescule, du-te nene la un control medical si o sa vezi ca nu mai esti apt pentru a conduce un autovehicul pe drumul public…

  4. As pune pe seama socului suferit declaratiile tale, Lucescule, dar vad ca esti si nesimtit, pe deasupra. Nu ma asteptam, dar ramai fotbalist la minte, fraiere, si te mai si dai de… gol.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger