AcasăNewsMircea Lucescu, operat astazi. Ahmetov, in vizita si nu-l va transfera in...

Mircea Lucescu, operat astazi. Ahmetov, in vizita si nu-l va transfera in Ucraina!

Patronul gruparii Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, a sosit, duminica, la Bucuresti, el urmand sa-l viziteze pe antrenorul Mircea Lucescu, la Spitalul Universitar de Urgenta, unde tehnicianul este internat de vineri.

Ahmetov a ajuns in Romania cu un avion privat, pe Aeroportul Aurel Vlaicu in jurul orei 13.40. Tot duminica, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), Catalin Carstoiu, a anuntat ca Mircea Lucescu va fi supus unei interventii chirurgicale.

Ahmetov si doctorul sau impresionati de profesionalismul medicilor romani

Atat doctorul personal al miliardarului ucrainean, cat si acesta, au explicat ca nu se pune problema transferarii lui Mircea Lucescu intr-o clinica din Ucraina, asa cum se speculase initial, intrucat acesta este pe maini bune in Romania.

„Mircea Lucescu ia calmante, dar tot timpul a fost constient. Am discutat. Mister a trecut peste subiectul sanatatii sale si a inceput sa vorbeasca despre fotbal. Doctorii romani ne-au cerut politicos sa nu il deranjam pe pacient cu conversatii lungi. Sunt foarte multumit de felul in care au reactionat medicii din Romania dupa accidentul suferit de Lucescu. Pot sa spun ca starea lui Mircea Lucescu este stabila. Doctorii locali au facut tot ce era necesar in astfel de situatii. Am discutat cu seful sectiei in care este internat Mister. Suntem multumiti de actiunile colegilor nostri din romania”, a afirmat Artut Gluscenko, medicul echipei Sahtior Dontek.

In plus, ajuns pe aeroportul Baneasa, Rinat Ahmetov s-a aratat incantat de profesionalismul si modul in care a fost tratat Lucescu de personalul medical de la Universitar si a explicat ca nu este cazul transferarii sale, optiune pe care ar fi facut-o si antrenorul roman. „Mircea Lucescu ramane antrenorul nostru principal si omul de care avem nevoie. El are ajutoare de nadejde, care stiu ce au de facut si vor pregati echipa la fel”, a spus Ahmetov.

Accident pe Vasile Milea

Mircea Lucescu a fost ranit, vineri, intr-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitala. in urma accidentului, Mircea Lucescu a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, fiind internat in Sectia de Terapie Intensiva dupa ce a fost supus unor investigatii medicale, printre care electrocardiograma si computer tomograf.

Managerul SUUB, Catalin Carstoiu, declara, vineri seara, ca Lucescu are multiple fracturi ale coastelor, hemotorax (sange in cavitatea pleurala, n.r.) si contuzie pulmonara la nivelul lobului inferior drept.

La randul sau, seful Unitatii de Primiri Urgente (UPU) de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, medicul Andrei Georgescu, declara ca in urma unui traumatism toracic pot aparea complicatii si de aceea antrenorul este monitorizat permanent de o echipa multidisciplinara.

Sambata, reprezentantii Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti au anuntat ca lui Mircea Lucescu i-a fost facut un drenaj intrucat cantitatea de sange din cavitatea toracica a crescut, insa nu au aparut alte complicatii, iar la acest moment nu se pune problema unei interventii chirurgicale. Medicii au precizat insa ca recuperarea va fi una de lunga durata, pentru vindecarea fracturilor costale fiind necesare, in mod normal, 30-40 de zile.

Mircea Lucescu a fost vizitat, duminica, de presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

Sambata a revenit in Romania pentru a fi alaturi de tatal sau si tehnicianul Razvan Lucescu, care se afla intr-un stagiu de pregatire la AS Roma. Au venit la Bucuresti pentru a fi alaturi de Lucescu si fundasul Razvan Rat si medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko.

Mircea Lucescu a fost vizitat, sambata, la spital si de ambasadorul Turciei la Bucuresti, Omur Solendil.

author avatar
Ciprian Purice
326 afisari

1 COMENTARIU

  1. CU DUMNEZEU INAINTE.II TINEM PUMNII SI NE RUGAM PT REUSITA OPERATIE, SANATATEA SA SI FERICIREA FAMILIEI LUCESCU SI A RAPIDISTILOR, A TUTUROR CE-L CUNOSC SI APRECIAZA.
    daca ahmetov iubeste familia lucescu, cumpara URGENT rapidul in cinstea si onoarea lui mircea si razvan.e marea rugaminte a rapidistilor de o viata.BINE-AI VENIT LA RAPID. AHMETOV!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger