AcasăNewsMircea Lucescu, intr-o operatie de 2 ore, dupa vizita lui Ahmetov!

Mircea Lucescu, intr-o operatie de 2 ore, dupa vizita lui Ahmetov!

Mircea Lucescu

UPDATE: Operatia la care a fost supus antrenorul roman Mircea Lucescu s-a incheiat cu succes dupa trei ore, nefiind complicatii de niciun fel.

La scurt timp dupa ce a fost vizitat de miliardarul Rinat Ahmetov, Mircea Lucescu a intrat in sala de operatie, intrucat medicii au decis sa ii elimine pe cale chirurgicala cantitatea de lichid din cavitatea toracica.

Mircea Lucescu

Medicul Catalin Carstoiu, managerul Spitalului Universitar a spus ca in urma examenului computer tomograf s-a constatat ca a crescut cantitatea de sange din cavitatea toracica, astfel ca Mircea Lucescu trebuie operat. „Dupa examenul computer tomogaf i s-a spus lui Mircea Lucescu faptul ca in cavitatea toracica, sub dren, s-a acumulat o cantitate mai mare de lichid, iar acesta apasa pe plaman si ca poate sa opteze sa fie operat pentru a indeparta cantitatea de lichid acumulata sau ca poate sa ramana asa. Mircea Lucescu a optat pentru a fi operat”, a mai explicat  Carstoiu.

Operatia nu ar dura mai mult de doua ore, nefiind una complicata, ci doar o solutie care elimina orice fel de risc.

Aflat si el la spital in vizita la tatal sau, Razvan Lucescu a declarat ca aceasta varianta este cea mai buna si cea mai sigura pentru situatia de fata, chiar daca recuperarea dupa interventia chirurgicala va fi destul de dificila si anevoiasa.

author avatar
Ciprian Purice
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger