AcasăNewsMircea Lucescu, atac dur dupa umilinta carierei: "Echipele mari sunt ajutate de...

Mircea Lucescu, atac dur dupa umilinta carierei: „Echipele mari sunt ajutate de arbitri”

Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a fost eliminata din optimile de finala ale UEFA Champions League, dupa ce a suferit, miercuri seara, o infrangere umilitoare, 0-7 cu Bayern Munchen.

Meciul a fost decis, insa, de o decizie bizara a centralului scotian William Collum. Acesta l-a eliminat inca din minutul 3 pe Alexander Kucher, rupand definitiv echilibrul partidei.

Evident, Mircea Lucescu nu putea ramane impasibil la decizie. „Nu cred ca Bayern Munchen avea nevoie de un astfel de cadou dupa numai doua minute. Chiar daca a fost sau nu penalty, nu era cartonas rosu pentru nimic in lume. Din momentul acela tot ce am pregatit s-a dat peste cap. Am pierdut acolo unde ei au fost mai puternici, disciplina de joc, disciplina tactica. Trebuia sa avem pe teren 10 nemti, nu 10 brazilieni. Cert este ca arbitrii au oferit un mare cadou nemtilor. Echipele mari sunt mereu ajutate de arbitri”, a fost atacul dur al lui Mircea Lucescu.

Bayern Munchen s-a calificat, miercuri seara, in sferturile de finala ale UEFA Champions League alaturi de formatia franceza Paris Saint Germain. Trupa lui Laurent Blanc a dat lovitura si a obtinut un egal favorabil pe terenul lui Chelsea, 2-2, dupa prelungiri, calificandu-se la numarul de goluri marcate in deplasare.

Parizienii au fost condusi in doua randuri si au evoluat in inferioritate numerica inca din minutul 31, dupa eliminarea lui Zlatan Ibrahimovici, dar au avut forta necesara pentru a reveni si a elimina trupa antrenata de Jose Mourinho.

Interesant este ca golul de 1-1, care a dus meciul in prelungiri, a fost marcat de fundasul brazilian David Luiz. Acesta juca sezonul trecut pentru Chelsea si a fost cumparat de PSG cu 70 de milioane de euro dupa ce a marcat un autogol pe Parc des Princes, in meciul PSG – Chelsea, 3-1, din prima mansa a sferturilor de finala. De altfel, la vremea respectiva, Mourinho chiar s-a amuzat pe seama cifrei uriase platite de parizieni in schimbul unui fundas central.

Pana acum, in sferturile de finala ale UEFA Champions League s-au mai calificat Real Madrid (3-4 si 2-0 cu Schalke 04) si FC Porto (4-0 si 1-1 cu FC Basel). Pe 17 si 18 martie se disputa ultimele meciuri din optimi: Atletico Madrid – Bayer Leverkusen (in tur 0-1), AS Monaco – Arsenal Londra (3-1), FC Barcelona – Manchester City (2-1) si Borussia Dortmund – Juventus Torino (1-2).

author avatar
Cristi Ionita
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger