AcasăNewsMircea Laza, noul manager interimar al Spitalului Colentina

Mircea Laza, noul manager interimar al Spitalului Colentina

De managementul Spitalului Colentina se va ocupa in perioada urmatoare, interimar, Mircea Laza.

Anuntul a venit joi din directia primarului Firea. Este vorba despre fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Deva, functie pe care Laza a detinut-o timp de patru ani, pana in vara anului tercut, cand a ales sa demisioneze.

La fel a facut, dupa cum se stie deja, si Silvi Ifrim, medicul care pana recent fusese manager interimar. Decizia vine dupa anuntul facut la inceputul saptamanii de catre cei doi tineri neurochirurgi – Bica si Gobej – care au ales sa demisioneze, atragand atentia asupra unor probleme cu care s-au confruntat.

sursa foto: zghd.ro

author avatar
Cristina Stefan
203 afisari

1 COMENTARIU

  1. Un excroc din gasca fostului presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Ioan Molot. Au trecut de la PNL la ALDE dupa ce au jefuit Spitalul Judetean de Urgenta Deva si DNA-ul sta cu documente ridicate de ani de zile, documente care reflecta activitatea infractionala a gastii din care fac parte.
    Nu are strop de educatie sau respect, foloseste un limbaj vulgar, lipsit de onestitate, se invarteste in „mlastini” din cele mai mirositoare.
    Cum o fi ajuns un inginer metalurg din Hunedoara sa conduca un spital din Bucuresti in conditiile in care exista dovezi despre activitatea infractionala a acestuia?!
    Poate stie dl Tariceanu sau dl V.Blaga sau „altii” care invartesc bani murdari!
    Sau poate explica d-na FIREA de unde a venit propunerea si de ce a acceptat-o!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger