AcasăNewsMircea Geoana: "Victor Ponta pierde functia de premier pana in toamna"

Mircea Geoana: „Victor Ponta pierde functia de premier pana in toamna”

Mircea Geoana vrea sa-i faca felul lui Sorin Oprescu mai rau ca DNA-ul

Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Romanesc, a avut un atac dur la adresa Partidului Social Democrat.

Intr-o interventie avuta la Realitatea TV, Geoana a tinut sa precizeze, printre altele, ca „dupa parerea mea, Victor Ponta pierde functia de premier pana in toamna”.

De asemenea, Geoana a tinut sa cante prohodul Partidului Social Democrat afirmand ca „ati auzit de legea gravitatiei? Ea functioneaza si in politica. Deci cand se intampla ceva suficient de greu cum a fost acuzatia de coruptie, el e incapacitat. Nu e in carje din punct de vedere fizic, e incapacitat din punct de vedere politic, el nu mai poate sa continue ca premier al Romaniei. Ponta e istorie, Dragnea e istorie si, din pacate pentru un partid mare din Romania, PSD-ul incepe sa devina istorie. Pentru mine, Ponta nu este decat o ilustrare ca modul vechi de a face politica nu mai este acceptat, nu mai este acceptabil si nu va mai fi tolerat in Romania”.

Geoana este de parere ca PSD devine istorie si din cauza faptului ca „vremea partidelor alcatuite in jurul banului public apune in politica romaneasca”.

Presedintele Partidului Social Romanesc l-a acuzat pe Victor Ponta si de faptul ca, „cat a fost in Turcia, nu si-a sustinut partidul deloc. Si-a lasat colegii intr-o incalceala extrema. Este primul care paraseste corabia pe care ar fi trebuit sa o conduca”.

author avatar
Cristi Ionita
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger