AcasăNewsMircea Geoana: "Nu exista acuze la adresa mea"

Mircea Geoana: „Nu exista acuze la adresa mea”

Audiat, miercuri, intr-un dosar in care personaj principal este Marian Vanghelie, primarul suspendat de la Sectorul 5, senatorul Mircea Geoana a tinut sa faca, joi, mai multe precizari.

Liderul Partidului Social Romanesc a tinut sa precizeze, din start, ca „nu exista niciun fel de acuza la adresa mea” si ca a fost audiat ca martor la Directia Nationala Anticoruptie.

„Atunci cand voi fi solicitat ca martor, cum a fost cazul si intr-o alta discutie cu privire la perioada 2009 sau perioada in care am fost presedintele PSD, voi raspunde pozitiv indicatiilor pe care le primesc. Ieri s-a intamplat exact acelasi lucru. Nu exista nicio umbra de indoiala, de incriminare la adresa mea, nu exista niciun fel de acuza, niciun fel de indoiala cu privire la probitatea, onestitatea si integritatea mea. Este principalul meu atribut in politica”, a afirmat senatorul Mircea Geoana.

Liderul Partidului Social Romanesc a mai spus ca „daca voi fi solicitat sa depun marturie in elucidarea unor cauze, o voi face cu inima deschisa pentru ca toti cetatentii sunt egali in fata legii si fiecare raspunde pentru faptele sale”.

author avatar
Cristi Ionita
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger