AcasăNewsMircea Geoana: "Ne indreptam spre un Pontexit. Victor Ponta a facut primul...

Mircea Geoana: „Ne indreptam spre un Pontexit. Victor Ponta a facut primul pas spre demisia ca premier”

Decizia lui Victor Ponta, de a se autosuspenda din fruntea PSD-ului, nu este privita cu ochi buni de Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Romanesc.

Intr-un interviu acordat pentru Radio France International, Mircea Geoana sustine ca „Victor Ponta a facut primul pas din demersul sau de a-si da demisia din functia de premier”.

„Daca ar fi sa facem o analogie intre situatia din Grecia si situatia domnului Ponta, daca la greci e vorba de Grexit, aici e vorba de Pontexit, pentru ca este clar ca e un prim pas catre iesirea domnului Ponta, inclusiv din functia prim-ministeriala”, a spus Mircea Geoana.

Presedintele Partidului Social Romanesc sustine ca „este imposibil ca cineva acuzat de coruptie, cu o functie atat de inalta, sa poata sa continue la sefia vreunui Guvern din lumea democratica europeana sau occidentala”.

De asemenea, Mircea Geoana il acuza pe Ponta ca „daca se considera o vulnerabilitate pentru propriul partid inseamna ca este o vulnerabilitate si mai ampla pentru Guvernul tarii pe care o conduce si, implicit, pentru tara in sine”.

author avatar
Cristi Ionita
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger