AcasăNewsMircea Geoana isi face club

Mircea Geoana isi face club

Mircea Geoana nu a reusit sa culeaga atati pesedisti cat sa-i ajunga de un nou partid

De la partidul visat, asteptarile lui Mircea Geoana s-au diminuat. Mult, din moment ce fostul presedinte de-o noapte se va multumi cu un club.

Mircea Geoana nu a reusit sa culeaga atati pesedisti cat sa-i ajunga de un nou partid

Iar cum orice club la moda are si-o terasa, Geoana ar putea sa-si scoata miscarea la iarba verde in curand, odata cu venirea primaverii. Nu de alta, dar “Apelul pentru o Schimbare Adevarata” de la care a plecat Mircea Geoana pe noua sa carare politica, dupa excluderea sa din PSD, si-ar putea gasi cu adevarat sensul in marile transformari pe care anotimpul cald le va produce sigur. Si asta spre deosebire de incununarea sperantelor puse de acelasi Geoana in dislocarea unui mare numar de pesedisti de pe prispa lui Victor Ponta. Pesedisti care par gata mai degraba sa indure comportamentul despotic al tanarului lor sef, decat sa riste sa-si urmeze fostul lider intr-o noua aventura politica. Degeaba l-a facut Geoana pe Ponta “tradator”, “santajabil”, “agentul lui Basescu”.

Indiferent de pacate, Victor Ponta conduce un partid care poate participa la alegeri, lucru exclus oricarei miscari civice. Caci doar cu aceasta se va alege, de fapt, Mircea Geoana: cu un fel de ONG.

author avatar
Simona Badulescu
328 afisari

1 COMENTARIU

  1. baiat de general de securitate prostanacul desi vede ca numai are sanse ,e zero barat, dar e impins in fatza de mama soacra ,asa zisa revolutionara!!!ce capata 2400 lei lunar ilegal!!!! si de cumnatul sau caruia ia facut un salar de 22.000 Euro lunar la o banca de stat!!! .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger