AcasăNewsMircea Geoana, despre cazul Adrian Nastase: Comentariile politice ar trebui puse deoparte,...

Mircea Geoana, despre cazul Adrian Nastase: Comentariile politice ar trebui puse deoparte, situatia e mult prea grava

Mircea Geoana

Mircea Geoana a spus, joi, ca se roaga pentru sanatatea lui Adrian Nastase si ca e de parere ca in acest caz nu e loc de comentarii politice. „Situatia este mult prea grava”, a spus Geoana.

Mircea Geoana

„Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem cei care suntem in meseria de politicieni e sa respectam tragedia unui om, ma rog pentru sanatatea si libertatea lui Adrian. Comentariile politice cred ca ar trebuie sa fie puse undeva deoparte, situatia este mult prea grava. (…) Cred ca din perspectiva politica, ar fi incorect sa ne ducem si sa scormonim in necazurile si drama acestui om, coleg si prieten de-al nostru. Este cu atat mai dureros si penibil sa ne apucam sa ne suim mediatic pe aceasta tragedie. Ma gandesc la el, la baietii lui, la familie, si ne rugam sa depaseasca acest moment cumplit, indiferent cum te raportezi la situatie”, a spus Mircea Geoana.

 

Adrian Nastase s-a impuscat miercuri noapte, la scurt timp dupa ce la locuinta familiei, din strada Zambaccian, au sosit politistii cu mandatul emis in cazul fostului premier. Miercuri, Instanta Suprema l-a condamnat definitiv pe Adrian Nastase la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul „Trofeul calitatii”.

author avatar
Cristina Stefan
501 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger