AcasăNewsMircea Geoana, audiat de procurorii DNA

Mircea Geoana, audiat de procurorii DNA

Mircea Geoana a ajuns, miercuri la pranz, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Fostul lider social-democrat a declarat ca a fost audiat in calitate de martor, dar a refuzat sa precizeze in ce dosar.

Daca la intrarea la audieri Geoana a refuzat sa faca declaratii presei, spunand ca va vorbi cu jurnalistii dupa ce va iesi de la intalnirea cu procurorii anticoruptie, la plecarea de la DNA, presedintele Senatului a precizat ca a raspuns unor „intrebari simple”, timp de cateva minute. „Am fost solicitat in calitate de martor, nu-i nimic deosebit. Au fost intrebari simple, care s-au terminat in 5 minute”, a declarat Mircea Geoana, potrivit RealitateaTV.

Intrebat de ziaristi daca audierea de miercuri a avut legatura cu dosarul senatorului PSD, Catalin Voicu, acuzat de trafic de influenta, Mircea Geoana a negat. „E vorba de altceva”, a afirmat social-democratul. Geoana a mai declarat ca audierea nu a avut „in nicun caz” legatura cu Ionut Costea, cumnatul sau, care a fost chemat la DNA saptamana trecuta.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger