AcasăNewsMircea Geoana a ramas tot cu gandul la Cotroceni

Mircea Geoana a ramas tot cu gandul la Cotroceni

Visul prezidential nu-i da pace lui Mircea Geoana. ”Sunt cel mai potrivit sa devin presedintele Romaniei”, insista fostul lider al PSD.

Mircea Geoana crede ca este nascut pentru a fi presedinte al Romaniei

In opinia lui Mircea Geoana, functia suprema in stat i se cuvine ”pentru ca este antrenat, pentru ca stie si pentru ca poate face treaba”. Cum insa USL are un candidat sustinut oficial de PSD, Geoana nu intentioneaza ”sa intre intr-o logica de coliziune cu propriul partid”, motiv pentru care il va sustine pe prezidentiabilul USL Crin Antonescu ”atata vreme cat PSD isi pastreaza angajamentul (asumat fata de liberali – n.r.)”.

Si daca tot a venit vorba despre liberali, Mircea Geoana a apreciat ca intrarea lui Klaus Johannis in PNL poate fi contrabalansata prin revenirea lui George Maior in PSD, la finalul mandatului de sef al SRI. ”Sunt convins ca George Maior va reveni in PSD cand isi va termina mandatul. Venirea lui inapoi in PSD este aproape obligatorie, daca vrea sa faca politica in continuare. Nu trebuie sa surprinda pe nimeni, este un social-democrat, dar nu in timp ce conduce SRI“, sustine Geoana, care insa se fereste sa mentioneze in ce pozitie anume in PSD l-ar vedea el pe Maior. l

author avatar
Simona Badulescu
300 afisari

4 COMENTARII

  1. DA PROSTANACUL E CEL MAI BUN SA STEA CU SOTIA LUI LA PENITENCIAR pentru furtul celor 100 de milioane de dolari de la BANCOREX poate sa-l ia cu ei si pe cumnatul COSTEA de la Eximbank stie el de ce?!?

  2. Este evident ca Geoana este mai potrivit decat Antonescu!!!Vai de capu’ nostru daca am ajuns sa preferam un PROSTANAC fata de CACARAUL national !!!

  3. Daca e prieten cvu Vantu-nu!
    Daca e de stanga-nu!
    Dacaa avu legatura cu Organili – nu!
    Daca propriul partid il face prostanac-nu!

    Dar de ce radeti de caracalean? Mai stii? Nu i-ati testat forta!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger