AcasăNewsMircea Dusa se crede in continuare ministru la Interne

Mircea Dusa se crede in continuare ministru la Interne

Mircea Dusa renunta cu greu la functia de ministru al Internelor

Mutat cu forta la Aparare, social-democratul Mircea Dusa nu s-a impacat cu gandul ca nu mai conduce Ministerul de Interne.

Mircea Dusa renunta cu greu la functia de ministru al Internelor

Pesedistul Mircea Dusa a ramas incremenit in proiectul deszapezirii, in ciuda faptului ca institutia pe care o pastoreste in prezent are alte atributii. Desi detine functia de ministru al Apararii, Dusa continua sa prezinte statistici si prognoze meteo. “Sarbatorile de Craciun de anul acesta au fost cele mai linistite”, a anuntat demnitarul precizand si ca in tara nu mai sunt niciun fel de probleme din cauza conditiilor meteorologice. “Drumurile judetene, nationale sunt deblocate, fiind reluata alimentarea cu energie electrica in localitatile unde aceasta fusese intrerupta din cauza vremii. (…)

S-au distribuit 1.500 de tone de materiale antiderapante pe zonele unde s-ar fi putut forma polei si s-au refacut stocurile de sare si nisip”, a mai spus Dusa, anuntand ca maine se preconizeaza caderi de precipitatii slabe, potrivit meteorologilor. In timp ce Mircea Dusa sta pe baricade, ministrul de Interne, Radu Stroe, a disparut din peisaj. Probabil a plecat in vacanta, lasandu-l la post pe colegul de la PSD, ca tot s-a obisnuit cu frigul si cu zapada.

author avatar
Adelina Ionicel
866 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger