AcasăNewsMircea Dusa, noul ministru al Apararii Nationale

Mircea Dusa, noul ministru al Apararii Nationale

(foto: bestfm.ro)

Mircea Dusa a preluat portofoliul Ministerului Apararii Nationale, in locul sau la Interne venind Radu Stroe.

(foto: bestfm.ro)

Incepand de sambata dimineata, Mircea Dusa se afla la conducerea Ministerului Apararii Nationale, inlocuindu-l pe Corneliu Dobritoiu, ministrul din Guvernul Ponta I.

Potrivit negocierilor din USL, Mircea Dusa a fost transferat de la Ministerul de Interne la Ministerul Apararii deoarece liberalii au avut prima optiune pentru unul dintre aceste doua ministere, asa ca au decis sa il propuna pe Radu Stroe la Interne.

„Este o onoare pentru mine sa pasesc astazi in aceasta institutie, in care, dupa Biserica, romanii au cea mai mare incredere. Esti emotionat pentru ca vezi oameni care isi pun intreaga pricepere in slujba poporului roman. Trebuie sa apreciez faptul ca, in acesti ani, armata a facut eforturi deosebite si ca sute de militari se afla inca in teatrele de operatiuni si isi pun viata in pericol. Am vazut ca obiectivele armatei romane sunt complexe si va trebui sa facem impreuna eforturi ca aceste obiective sa fie realizate”, a declarat Mircea Dusa cand a preluat portofoliul Ministerului Apararii Nationale, potrivit rtv.net.

author avatar
Andra Nesu
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger