AcasăNewsMircea Dusa le-a luat frica generalilor din Politie!

Mircea Dusa le-a luat frica generalilor din Politie!

FRICOS. Mircea Dusa, speriat de generali

Greu de inteles de ce, dar iata ca fruntasii PSD continua, cu o incapatanare demna de o cauza mai buna, sa-si dea singuri la picioare, si tocmai la Interne, ministerul pe care si l-au dorit atat de mult.

FRICOS. Mircea Dusa, speriat de generali

„Damblaua” numita Ioan Rus se afla deja in „ghearele” procurorilor si tot ce mai pot face contestatarii sai este sa propuna excluderea sa din partid. Iar Mircea Dusa, succesorul „incompetentului” Rus, pare sa nu aiba nici el o viata prea lunga la conducerea Internelor. Dupa cum chiar singur a recunoscut, speriat de „capacele” luate de la generalii cu greutate din Politia Romana.

Doua luni

SINGUR . Doar Dan Sova crede ca va ajunge ministru de Interne

Imediat dupa ce si-a preluat mandatul, „detasatul” de la Parlament s-a bagat singur in seama, cerand sa i se prezinte niscai rapoarte cu situatia reala a fortelor de ordine. „Obraznicia” lui Dusa i-a inflamat pe membrii asa-numitei „clici a generalilor” de la varful IGPR care conduce din umbra, de atata amar de vreme, Politia Romana.  Inspaimantat de reactia sefilor structurilor centrale din minister, Dusa a batut imediat in retragere, asigurandu-i pe acestia, pe un ton plangacios, ca nu se va mai baga in treburile lor. Mai mult, dupa cum sustin sursele noastre, politicianul a avansat si un termen precis in care va spala putina de la Interne : „In doua luni, plec si eu de aici !”

Un singur voluntar

Cum plecarea lui Dusa este deja stabilita, la varful PSD se cauta solutii disperate de a gasi un „titular” sigur pe acest post deficitar de ministru. Cei mai multi tind spre Liviu Dragnea, dar acesta a refuzat vehement, inca dinainte de a i se face propunerea. Astfel ca singurul care se zbate sa-si faca lobby pentru accederea in fotoliul de ministru de Interne ramane Dan Sova. Desi toata lumea i-a spus ca nu are nicio sansa dupa gafa cu declaratiile privind Holocaustul.

author avatar
Toni Matei
1.811 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger