AcasăNewsMircea Duşa, în pericol! L-au luat imediat cu ambulanţa. Fostul ministru suferă...

Mircea Duşa, în pericol! L-au luat imediat cu ambulanţa. Fostul ministru suferă de cancer

Mircea Duşa, în pericol! L-au luat imediat cu ambulanţa. Fostul ministru suferă de cancer

Mircea Duşa, fostul ministrul al Apărării, trece prin momente cumplite, după ce i s-a făcut rău la o întâlnire oficială la care participa alături de Mircea Geoană.

A fost chemată Ambulanţa, iar bărbatul de 67 ani a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Mureş.

Fostul ministru suferă şi de cancer

Din primele informaţii, se pare că lui Mircea Duşa i-a venit rău de la căldură. Mircea Duşa suferă şi de cancer, boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu ceva timp.

L-am văzut pe bunul meu prieten Mircea Dușa, fostul ministru al Apărării, care a fost cu noi în această vizită, ieșind din sala de prezentare.

Sper din toată inima să-i dea Dumnezeu să depășească acest moment greu. Pur și simplu, ne-a luat pe toți prin surprindere. Îi urăm lui Mircea sănătate și recuperare grabnică„, a declarat secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Starea lui Mircea Dușa este, în prezent, stabilă, iar el este conştient.

author avatar
Andrei Ștefan
1.204 afisari

8 COMENTARII

  1. In Romania daca ajungi ministrul apararii ai sanse maxime sa ai soarta lui Milea,Gusa,Stanculescu,Frunzaverde.
    Niciodata sa nu deranjezi mafia lui „manole” Isarescu cu intrebari stupide gen „unde sunt banii”

    • Adică vrei să-l scoti pe Duşa băiet di treabâ?!
      Hai, bre, fugi d’acilea…
      Într-un stat ca România un ministru nu are decat un rol de intermediar al „fenomenului” care se numeste trafic de influență! Primesti ceva cu care sa te descurci in ograda proprie si aduni de la cei de sub tine ca sa pupi mana care te-a hrănit! Pupatul mainii se face si apriori si „posteriori”… in toate sensurile posibile. Trebuie doar sa iti dai in petec, sa fii cat mai inventiv in marafețeala in care esti băgat….
      Sa ne aduce aminte de șpăguța de juma’ de milion de euro a lui cristian david, saracul de el… a uitat ca toate se impart cu pitbulii mai falcosi situați in custile superioare…
      In rest… sanatate, Mirceo!

      • Eu nu am scris numele Dusa dar cei despre care am scris acolo toti au murit dubios la MAPN .Deci concluzia e foarte clara….ministrul apararii sa se limiteze la citit prompterul si sa nu deranjeze mafiotii din BNR.Prin tarile civilizate exista sisteme de control banci/burse SEC- politia bursei.Aici de32de ani mumia impaiata de la BNR e deasupra legii.Si banii dispar in gauri negre…BlackRock…BlackGeorgeSoros….BlackUdrea….Swarzemberg…etcetera

    • Dupa 3 doze de ””vaccin”” (terape genetica ) incep sa se vada rezultatele: cancere, infarcturi, paralizii , infarct osos, etc. Hai cu doza 4 si 5 din toamna. ” Doamna” Stella Kiriakidis – comisar CE ”stie” ca ”vine” ”valul” 6 de covid ba Rafila are si cresteri de ”imbolnaviri” de covid desi variantele de dupa Delta nu mai ”ies” la testare.

    • Sa speram ca va muri si nu va deveni damblagiu sa atarne de CAS. Daca s-a intepat acum primeste rasplata.

  2. Stire interesanta.
    Din Pacate nu e completa.
    De care Cancer…daca e de Plamani nu doare….in ce faza…1 2 banuiesc ca nu….3…4…..
    Adica se putea calcula o „astrograma”…..depinde….3…6….luni….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger