AcasăNewsMircea Diaconu si-a depus candidatura la BEC!

Mircea Diaconu si-a depus candidatura la BEC!

Mircea Diaconu si-a depus, miercuri seara, candidatura pentru alegerile europarlamentare, la Biroul Electoral Central, asta in ciuda faptului ca ANI a atras atentia ca fostul senator nu poate candida la europarlamentare.

Fostul membru PNL a precizat ca a predat aproximativ 125.000 de semnaturi iar alte cateva mii nu au fost conforme. “Faptul ca am ajuns aici, in punctul asta, mi se pare a fi fost cea mai grea proba. Pentru ca in patru-cinci zile sa reusim sa strangem o cantitate imensa de semnaturi este absolut fabulos”, a spus Diaconu, citat de antena3.ro.

“Vom intra intr-o campanie care va fi atipica. Mizez in primul rand pe fabuloasa retea de internet. Si acum internetul a avut poate cel mai mare aport”, a mai precizat Mircea Diaconu.

Foto: cronicaromana.ro

Cititi si:

ANI avertizeaza BEC: Mircea Diaconu nu poate candida la europarlamentare

author avatar
Alina Costache
284 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...