AcasăNews„Mircea Diaconu se prezintă ca un boschetar din Cișmigiu”

„Mircea Diaconu se prezintă ca un boschetar din Cișmigiu”

Traian Băsescu l-a criticat pe Mircea Diaconu, candidatul sprijinit de ALDE și Pro România pentru cursa prezidențială, spunând că acesta și-a făcut lansarea la Ateneu, în încercarea de a prelua din tradiția culturală a clădirii istorice, deși el a fost îmbrăcat ca un „boschetar din Cișmigiu”.

Foto Twitter

„A fost dizgrațios. Nu știu cum Diana nu l-a atenționat, mă, nu face asta că ești caraghios. Că și Diana Lupescu e tot actriță, soția lui. În orice caz, cert este că Mircea Diaconu va fi cum l-a definit Paleologu astăzi. A spus că i se potrivesc cel mai bine rolurile de prost. Îl vor folosi și Ponta, și Tăriceanu. La rândul lui, și el îi va folosi, pentru că și el este un mare șmecher. Vor sfârși campania ca trei păcăliți, care au vrut să păcălească fiecare, unul pe celălalt. (…) A jucat prost scena din fața Ateneului. Cum să vrei să convingi că e spontană, când tu ai toate televiziunile chemate acolo?! Probabil, în mintea lui, a fost că, bă, dacă e în fața Ateneului, probabil îmi dă greutatea clădirii, a tradiției culturale, iar el era îmbrăcat ca un caraghios, ca un d-ăsta care doarme prin parcuri. Nu s-a potrivit peisajul cu personajul. Acolo trebuia să fie foarte elegant, în fața Ateneului, că nu e pentru golani. Iar el s-a dus ca și cum ar fi un boschetar din Cișmigiu îmbrăcat”, a afirmat Băsescu pentru televiziuni.

Foto Facebook

Totuși, fostul președinte respinge orice fel de speculații privind implicarea serviciilor secrete în candidatura lui Mircea Diaconu.

„Am văzut pasiunea speculațiilor. Este dorința de putere. Nu cred că l-a împins pe Mircea Diaconu Securitatea să candideze sau SRI. Pur și simplu, dorința de putere”, a adăugat europarlamentarul PMP.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
840 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger