AcasăNewsMircea Diaconu: Ma retrag din viata asta politica imediata

Mircea Diaconu: Ma retrag din viata asta politica imediata

Mircea Diaconu

Mircea Diaconu s-a prezentat, marti,la sediul Parchetului ICCJ, pentru a fi audiat in legatura cu acuzatiile de conflict de interese care i se aduc. Senatorul a declarat ca a decis sa „se retraga din viata politica imediata”, ca nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar si ca se va dedica cinematografiei.

Mircea Diaconu

Diaconu a anuntat ca nu va mai candida la urmatoarele alegeri si ca a ales „demnitatea de cetatean” unei functii. „Nu e prima oara cand ma cheama. Ma cheama, ma duc. Cateodata ies, s-ar putea odata sa nu mai ies. Mai sunt trei, patru zile (senator-n.r.), mai departe nu candidez si m-am retras din viata asta politica imediata. Mi-am ales singur demnitatea cea mai importanta, aia de cetatean. (…) Datoria mea de cetatean e sa ma supun autoritatilor”, a afirmat Diaconu, la intrarea in sediul Parchetului ICCJ.

 

Senatorul a mai spus ca a ales sa renunte la masina de senator in favoarea celei personale, si ca in curand va incepe filmarile la o noua pelicula in care joaca, „Cu buletinul la Paris”. „Nu ma retrag din viata politica, nu mai vreau demnitati de tipul asta, in niciun fel. Adica o sa trec de la Loganul Senatului (…) in ARO 10 al meu, care e mult mai bun si mult mai tanar”, a precizat Diaconu.

Liberalul Mircea Diaconu, fostul ministru al Culturii, s-a prezentat dimineata la Parchetul ICCJ pentru a fi audiat. Senatorul este cercetat pentru confict de interese, fiind acuzat ca, in calitate de director al teatrului Nottara, si-ar fi promovat sotia, actrita Diana Lupescu, in functia de regizor artistic al institutiei, dar si ca ar fi ajutat-o sa primeasca o serie de contracte.

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger