AcasăEconomieMircea Coșea, nervos după ce bogaţii lumii ne-au pus să mâncăm lăcuste....

Mircea Coșea, nervos după ce bogaţii lumii ne-au pus să mâncăm lăcuste. Planul „trilionarilor”, la Davos, pentru familia tradiţională şi credinţă

Prof. dr. Mircea Coșea contrazice BNR: ”Inflația nu va scădea”

Economistul Mircea Coșea, un car de nervi după ce a auzit discuțiile Forumului de la Davos. Acolo, bogații lumii iau în calcul teoria limitării populației la mijloacele de subzistență.

„Au început să ne pună să mâncăm lăcuste și continuă cu familia, credința și numărul oamenilor!”, a anunţat Coşea.

Va apărea şi primul „trilionar”?

În maximum 10 ani, omenirea ar putea avea primul „trilionar”, adică primul deținător al unei bogății de un miliard de miliarde de dolari, în timp ce populațiile continuă să se adâncească în sărăcie.

„Întrebarea care se pune este ce se va întâmpla cu această sumă enormă de bani pe care câteva personaje au acumulat-o.

Există două variante:

  1. Prima este că acești oameni își vor pune la contribuție puterea financiară pentru a schimba lumea conform unor concepții destul de stranii.

Au început cu lăcustele, cu ideea că trebuie să mâncăm lăcuste, și continuă cu niște abordări foarte speciale referitor la familie, la credință, la numărul de oameni raportat la posibilitatea de posibilitatea de hrănire a populațiilor.

 2.  Varianta a doua este să se dezvolte un tip de impozit global, adică un impozit care să aibă, în primul rând, sarcina de a diminua forța financiară a acestor personaje care unindu-se, pot forma o forță extraordinară.

Nicio armată din lume nu se poate pune cu trilioanele pe care aceste personaje. Dacă ei vor să facă ceva, pot să facă.

Să știți că această situație din prezent nu poate continua așa. Sunt atât de mari discrepanțele, contradicțiile care apar între săraci și bogați, încât se poate întâmpla ‘ceva’.

Iar unii sociologi vorbesc despre posibilitatea ieșirii din acest paradox printr-un nou război mondial„, a zis Mircea Coșea la Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan