AcasăNewsMircea Cartarescu are cota ca Otelul

Mircea Cartarescu are cota ca Otelul

Desi listele anuale de nominalizari pentru premiul Nobel sunt date publicitatii dupa 50 de ani, iar pretendentii nu sunt instiintati inainte, scriitorul Mircea Cartarescu figureaza printre candidati.

Mircea Cartarescu

Nu se stie cu exactitate in ce conditii a aparut numele acestuia printre nominalizatii la premiu, insa casele de pariuri din Marea Britanie au trecut deja la cotarea lui. Asa se face ca Mircea Cartarescu este cotat cu 21/1 sanse de succes, la casa de pariuri Ladbrokes, fara alte specificatii. Insa favoritul numarul 1 este poetul sirian Adonis, cel care a mai detinut aceasta pozitie si in anii anteriori, conform publicatiei The Guardian.

Dincolo de bizareria stirii, pe care romanii au inghitit-o foarte repede, daca faci o comparatie intre el si „Otelul Galati”, constati ca intre Cartarescu si fotbalistii moldoveni nu sunt prea mari difrente, ultimii avand o cota de pariu de 10/1 pentru calificarea in primavara Ligii Campionilor. Altfel spus, Cartarescu ar putea lua premiul doar intr-o cursa echitabila cu Grigore Cartianu…

 

 

author avatar
Andrei Coman
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger