AcasăNewsMircea Bravo, implicat într-un accident în judeţul Bihor. A ajuns cu mașina...

Mircea Bravo, implicat într-un accident în judeţul Bihor. A ajuns cu mașina într-un stâlp

sursa foto: Facebook/Mircea Bravo

Cunoscutul vlogger – devenit între timp și actor – a trecut printr-o experiență dificilă, pe care, cel mai probabil, nu o va uita prea curând. Din câte s-a aflat, pe surse, Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier în județul Bihor, chiar în prima zi a acestei săptămâni.

Vloggerul Mircea Bravo a fost implicat, luni, 4 decembrie, într-un accident rutier în judeţul Bihor, în urma căruia soţia sa a fost uşor rănită, potrivit news.ro. Din primele informații, acesta a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate.

S-a sunat la 112

Reprezentanții IPJ Bihor au transmis câteva detalii despre accidentul rutier ce a avut loc luni dimineață, pe raza localității bihorene Roşia. „Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Beiuş au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul judeţean 764, în localitatea Roşia, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigaţii efectuate de către poliţiştii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie şi ar fi lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a transmis IPJ Bihor.

Conform precizărilor polițiștilor, în urma accidentului rutier, o femeie – pasageră în autoturism – ar fi suferit leziuni, aparent ușoare. Aceasta a fost transportată la spital.
Din comunicatul IPJ Bihor mai reiese că traficul rutier nu a fost afectat în urma acestui accident. Iar șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. „În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest și a testării preliminare de drog, rezultatele au fost negative”, mai anunță IPJ Bihor. Cu precizarea că polițiștii Biroului Rutier Beiuș fac cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Surse judiciare au precizat că şoferul implicat în accident este vloggerul Mircea Bravo, iar femeia rănită este soţia sa, conform sursei prim menționate.

author avatar
Andrei Coman
214 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger